Telefoane Mobile

Producătorul chinez Vivo nu spune nimic utilizatorilor din România, însă în ţara natală este una dintre cele mai inovatoare companii. Chiar dacă noi rămânem cu articolele de specialitate, Vivo este un deschizător de drumuri în lumea telefoanelor inteligente fiind prima companie care a lansat un smartphone cu 6 GB RAM, cât şi primul device cu scanner de amprente integrat în display.

Un nou zvon venit din China şochează puţin la prima vedere, de aici şi teama că am putea vorbi de o simplă viziune a unui leaker şi nu de o informaţie reală. Zvonul ne spune că viitorul Vivo XPlay 7 ar putea fi un adevărat monstru în ale componentelor hardware: display cu rezoluţie 4K, aspect 18:9, raport ecran-corp de 92.9% şi scanner de amprentă integrat, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, 10 GB memorie RAM, 256 / 512 GB spaţiu de stocare, cameră foto duală cu Face Unlock 2.0 şi Android 8.1 Oreo.

Specificaţiile sunt impresionante şi chiar dacă la prima vedere par a fi puţin nerealiste, pentru sfârşitul anului în curs cred că pot deveni realitate. Preţul de plecare nu cred că va fi mai mic de 1000 de dolari, însă la momentul actual toate aceste detalii sunt simple speculaţii.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.