Opinie

Păăăăiii, da. Aţi citit bine. Nu vreau să povestesc acum în ce constă toată treaba asta, pentru mai multe detalii intraţi aici şi vedeţi părerea subiectivă a uneia dintre părţi. Pe scurt, Romtelecom nu a ajuns la un consens cu Pro TV S.A. privind preţul pentru difuzarea canalelor de televiziune Pro, iar din data de 3 ianuarie, toţi abonaţii Dolce DTH pot spune adio Pro TV-ului.

Ei da, vă daţi seama că sunt multe interese la mijloc pe care oricum nu vreau să le ştiu atât timp cât nu mă afectează pe mine, consumatorul. Dar să vedeţi ce face Pro TV-ul nostru. Ne îndeamnă iarăşi cu mare patos şi bucurie în suflet să le vedem posturile pe deja celebrul voyo.ro. Sincer acum, oamenii aştia nu ştiu ce să mai facă să ne „atragă” pe site-ul asta, cum săi zic, inutilo-enervant. Bine că ne-au oferit ei şi alte variante de recepţie a canalelor, dar să-ţi schimbi furnizorul de cablu doar pentru Pro TV, sau sa-ţi înalţi antenă de receptie tot doar pentru Pro TV mi se prea exagerat, dacă nu chiar fără rost. Dar nah, cine nu vrea să se uite la serialele lor de top: Las Fierbinţi şi Tanti Florica.

Acum stau şi mă gândesc aşa: au dat în judecată site-urile de filme online pirat, cu Romtelecom nu au ajuns la un acord, oare ce urmează? Voi ce credeţi despre această atitudine a Pro Tv-ului?

Categorii: opinie

Despre autor

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.

 • Hunter

  Din pacate,ProTv-ul este intr-un mare rahat,pacat ca nu sunt in stare sa faca bani prin munca cinstita,nu in felul asta se procedeaza.RUSINEEEEE LOOOOR!!!

 • Adrian Mugioiu

  Ma, nu stiu ce sa zic de atitudinea PRO-ului, dar iti zic sigur ca Romtelecomul va fi cu un picior in groapa daca se ajunge la asta… Insa pot sa fac pariu pe orice ca nu se va intampla asta. PRO-ul profita doar de pozitia care o are pe piata, a facut asta public, e ca un avertisment pentru Romtelecom si oricare alta firma de cablu, care mai mult ca sigur se vor conforma si vor plati cat cer aia pentru ca totusi, e PRO TV.

  • Fio

   dreptate ai

 • Stres

  Nu am nimic cu Voyo, numai ca daca te bazezi pe puterile tale, lasa-l sa creasca de la sine, lasa lumea sa-l acceseze, dragostea cu sila nu se poate. Nu ni-l bagati pe gat. Pana la urma, nu cred sa mai fi existat vreun site care sa fi avut parte de o astfel de promovare. Repet, lasati consumatorul sa decida ce doreste. Un mare dislike pentru trustul Pro pentru campania asta…

 • Eu nici pana acum nu-s sigur cum sta treaba. Posturile TV platesc firma de cablu (cum mi s-ar parea normal) sau invers?

  • Având în vedere că tu plătești abonament la TV, cei care îți furnizează canalele plătesc mai departe la furnizorii de televiziune (desigur, doar la cei care cer bani pentru difuzarea canalelor). Deci, lucrurile merg anormal.

 • mihai01

  Pai sunt anumite canale care cer bani pt retransmisie. Deci pro iau bani din pub si din retransmisie.

 • Oricum nu o sa le duc dorul au numa emisiuni si seriale de tot rasul, nu mor eu acum ca nu il mai vad pe papitoiu de maruta cu al sau happy hour, nu mai mor eu ca nu vad facaturi de emisiuni precum dansez pentru tine sau vocea romaniei (degeaba castigi astfel de emisiuni in romania tot nu ajungi nicaieri, fata de americani unde chiar te poti lansa in ceva castigand astfel de emisiuni.). Apoi nu mai pot eu acum ca nu o sa mai vad tempeniile de divertsiment precum Spitalul de urgenta sau Serviciu roman de comedie, nu mai pot eu ca nu o sa mai vad seriale care te lasa asa cu un gust amar precum Las Fierinti sau Tanti Florica, macar de ar fi dat si ei ceva seriale de calitate de pe posturile americane usa, cw, etc, dar nu noi producem mitocanii si continuam acelasi serial de ani buni la care deja mori de plictiseala si ma refer la The young and the restless. Ce o sa imi lipseasca mie o sa fie stirile de dimineata si rubrica de iLike IT a lui George Buhnici, in rest nu mai pot de el pro tv.