Retelistica

Nu ştiu dacă aţi apucat să vedeţi la TV noua campanie Vodafone dedicată Crăciunului, însă aceasta sună destul de interesant. Vodafone a anunţat aplicaţia NetPrimeşti disponibilă în AppStore (în curând) şi Google Play prin intermediul căreia se măsoară traficul de date generat de orice tip de cartelă prepay din România.

Această monitorizare se actualizează la 14 zile, iar la sfârşitul acestei perioade întreg traficul de date consumat se transformă în bonus internet pe mobil ce poate fi folosit pe o cartelă Vodafone. Utilizatorul trebuie să introducă în aplicație un număr de cartelă Vodafone, fie că este unul nou sau deja existent în rețeaua Supernet 4.5G. După ce introduce numărul, utilizatorul primește de asemenea 30.000 MB bonus de pornire.

Pe scurt, tu ai o cartelă Orange, soţia o cartelă Vodafone. Instalezi aplicaţia NetPrimeşti pe smartphone-ul cu cartela Orange, iar tot traficul de date consumat în 14 zile poate fi oferit bonus soţiei. În plus, în momentul în care îi înregistrezi numărul de telefon în aplicaţie, ea mai primeşte încă 30 GB cadou în Supernet 4.5G.

Noua campanie Vodafone este construită în jurul mesajului “Cadourile noastre ajung în orice reţea”, iar promovarea este susţinută de Antonia şi BRomânia.

Categorii: retelistica

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Pingback: Cartela Vodafone oferă bonusuri de date tuturor utilizatorilor din România - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Ionut

  Ați văzut recenziile din Google Play?

 • Liviu

  Este deja fără aplicație, dar și fără cei 3pmde giga bonus.
  Te poți înscrie pe site sau prin sms la ceva număr. Eu am pus numărul unui coleg, zilele trecute a primit 7 giga :)

  • Liviu

   Am uitat sa precizez, eu sunt la abonament, nu primesc nimic, dar un alt coleg și-a pus numărul lui de telefon ca să primească bonus, el fiind prepay. Asa ca el consuma 5 giga, primește bonus parca 5,sk mai primește încă o data bonus ca și-a pus numărul lui de telefon :)). Mi-a arătat ieri, deci e pe bune :)

 • Edi Enache

  Păi cu o cartela Digi seara faci ușor 10-20 GB pe YouTube….:)) Zic și eu….