Concursuri

Am mai avut un astfel de concurs după cum ați putut citi aici. Este suficient să lăsați un comentariu de pe o adresă de mail validă la articolul de față. Principiul de funcționare este primul venit, primul servit. Adresa de mail este necesară pentru a efectua trimiterea voucherului ce vă va ajuta în a parcuge o revistă sau publicație din repertoriul zinio.com. Sunt foarte multe și chiar de pe plan local. Aplicația lor poate fi instalată pe pc, telefon Android, iPhone și iPad.

O să revin cu două clipuri în care veți vedea cât de plăcut este să citești o revistă în format digital pe Asus Transformer și HTC Sensation.

Dacă aveți întrebări nu ezitați să ni le puneți. Concursul se va încheia când cele 10 vouchere se epuizează.

Vă aducem în atenție și pagina noastră de facebook sau contul de twitter.

Update: Cele 10 vouchere au fost date. Vă mulțumesc de participare și vă aștept și săptămâna viitoare pentru o altă rundă.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.