Telefoane Mobile

AnTuTu este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate teste de benchmark, iar rezultatele obținute aici sunt scoase în față de către cei pasionați. Nu sunt fan al testelor de benchmark, dar haideți să trecem la subiect. 

Pe YouTube a apărut un clip ce ar arăta rularea AnTuTu pe Samsung GALAXY S8 SM-G950, varianta cu procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Rezultatul obținut de GALAXY S8 – 205284 puncte.

Cred că este primul smarphone Android ce reușește a trece de pragul a 200.000 de puncte, spor de performanță substanțial față de GALAXY S7 și S7 Edge ce obține în jur de 120 – 130.000 puncte.

Informația trebuie tratată cu o doză mare de scepticism. Poate fi un material contrafăcut, doar din dorința de a fi preluat de site-urile tech din întreaga lume. La sfârșitul lui martie îl avem pe GALAXY S8 prezentat oficial și cred că prin aprilie o să avem ocazia a-i redacta review-ul propriu-zis.

Din punct de vedere hardware, Samsung GALAXY S8 ar sosi în două versiuni:

  1. Qualcomm Snapdragon 835 – în SUA și alte țări din afara Europei;
  2. Exynos 8890 – în Europa și inclusiv în România, dar și pe alte piețe.

Sursa: AndroidPure.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.