Telefoane Mobile

Am tot vorbit despre acest smartphone și noul trend în a aduce telefoane mobile de 150 – 200 dolari ce copiază ca design Mi Mix-ul de la Xiaomi. Un alt exemplu este MAZE Alpha

Pozele oficiale aduc acest design:

Pe YouTube am dat și de un clip oficial:

Din acest material video am extras câteva screenshots ce le consider a fi suficient de sugestive:

Concluzia este vizibilă. Avem margini negre ale display-ului, dar și margini mai puțin înguste față de ceea ce promit în Photoshop. Este clar că aduce un raport display / corp bun, dar nu la nivelul a ceea ce promit în materialele promoționale.

Telefonul în sine nu-l consider rău pentru 160 dolari, din contră. În banii ăștia primești un smartphone arătos, MediaTek Helio P25, 4 GB RAM, 64 GB stocare, Android 7.1, cameră duală de 16 + 3 Megapixeli, baterie de 3500 mAh etc.

În pachet au pus și o folie de protecție din sticlă ce ar acționa ca un filtru ad-hoc pentru lumina albastră și ar conferi rezistență suplimentară. Mai multe detalii în materialul video.

Bluboo S1 în etapa de precomandă prin Gearbest costă 159.99 dolari / aprox. 634 lei + TVA = 760 lei.

Concluzia la articolul de față: Companiile chinezești din categoria C-list promit mult, marketing agresiv pe funcții adăugate ca să fie acolo (camera duală etc), fără o proprietate exactă a termenilor. Orice achiziție trebuie făcută cu grijă, nu există minuni în această piață.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.