Opinie

Ne-am obişnuit deja ca Black Friday-ul să fie stricat în Romania de campanii de marketing lipsite de originalitate, de retaileri ahtiaţi de câştiguri rapide, de reduceri false şi multe altele. Conceptul clasic de Black Friday preluat de la americani se aplică de foarte puţini retaileri şi din păcate şi mai puţini oferă discount-uri reale.

Black Friday 2018 a început deja la câţiva comercianţi, însă mai avem de aşteptat câteva zile până când vor apărea ofertele cu adevărat interesante. Ştiu că întrebarea din titlu a devenit o tradiţie pe gadget.ro, tocmai de aceea dorim să continuăm discuţiile pe acest subiect, pentru a vedea ce device-uri îşi mai doresc cititorii noştri.

Personal nu caut nimic în mod special, de obicei achiziţiile le fac atunci când am nevoie. Urmăresc totuşi un smartphone de buget pentru a mea soacră (maxim 600 – 700 lei), iar pentru mine nu aş refuza nişte cauciucuri de iarnă sau ceva discount-uri la bilete de avion pentru un city break.

Voi ce doriţi să vă cumpăraţi de Black Friday 2018 ?

Categorii: opinie

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.