Telefoane Mobile

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de proiectul Nextbit Robin, compania a intrat între timp în portofoliul Razer. Cred că este o lichidare de stoc, smartphone-ul a coborât pe Amazon de la 229 euro la 129 euro / aprox. 589 lei. 

Îl putem considera un LG Nexus 5x cu 1 GB RAM în plus, carcasă colorată și un software ce permite backup-ul în cloud. Mă rog, ultima punct nu contează așa tare. Mai nimeni nu dorește să stocheze date importante în cloud.

Nextbit Robin aduce un display IPS de 5.2 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 4, procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare. Pe partea de conectivitate dispune de 4G, Wi-Fi ac, dual-band, bluetooth 4.0 și USB type-C.

Camera principală este de 13 Megapixeli, iar cea frontală de 5 Megapixeli. Rulează Nextbit OS bazat pe Android 6.0 Marshmallow.

Există și o notă de subsol – suportul se încheie pe 31 iulie 2017. Totuși, îl văd ca un best-buy pentru cei pasionați de custom ROM-uri. Echipa Paranoid l-a inclus în cel mai nou patch al său, iar Android 7.1.2 aterizează pe Nextbit Robin pentru cei interesați.

Îl găsiți în magazinele online ale Amazon din Marea Britanie, Franța, Germania sau Italia. Din păcate, fără livrare în țara noastră. Cei interesați de achiziție trebuie să apeleze la un rezident din țara respectivă.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.