Telefoane Mobile

S-au deschis precomenzile pentru un smartphone cu 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, Android 7.0 Nougat și două difuzoare stereo. Costă doar 360 lei + TVA, livrare gratuită în țara noastră. 

Homtom HT3T Pro – 89.99 dolari în oferta Tomtop.com.

Specificații Homtom HT3T Pro;

  • display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;
  • procesor MediaTek MT6737 de tip quad-core la 1.3 GHz, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD;
  • Android 7.0 Nougat;
  • dual-sim, 4G cu viteze de până la 150 Mbps în download, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, cititor de amprentă;
  • 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh, 160 gr. și 8.9 mm grosime.

Integrează un chipset dedicat pentru partea audio – AWINIC, iar cele două difuzoare stereo ar trebui să aducă o audiție plăcută. Mă aștept la o calitate decentă și pe jack-ul de 3.5 mm.

Mai este un element ce va atrage atenția tinerilor – LED-urile flash colorate poziționate în partea superioară și inferioară a ecranului. În momentul în care este ascultat muzică din playlist se luminează în tandem. Funcția trebuie activată din meniul de setări / Display / Turn on Marquee.

Smartphone-ul sosește în mai multe variante de culoare: argintiu, gri și rose gold. Livrările pornesc din 13 iulie.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.