Software

Android 8.0 Oreo a fost prezentat oficial de peste 2 luni, iar majoritatea smartphone-urilor din piață au rămas în cel mai bun caz pe Android 7.0 / 7.1 Nougat. Totuși, cei ce folosesc un dispozitiv Nexus sau Pixel se pot bucura de Android 8.1 Oreo în ediția Developer Preview. 

Preview-ul a sosit pentru:

  1. LG Nexus 5x;
  2. Huawei Nexus 6P;
  3. Google Pixel C;
  4. Google Pixel;
  5. Google Pixel XL;
  6. Google Pixel 2;
  7. Google Pixel 2 XL.

Mai multe detalii pe aici. Cei ce sunt deja înrolați în programul Android Beta sunt sigur că deja l-au primit.

Faptul că poți testa cele mai noi versiuni software Android aș spune că a rămas punctul principal de atracție al smartphone-urilor din gama Pixel. Mai ales dacă ești pasionat în a te juca cu cele mai noi îmbunătățiri, din prima zi.

De aici și dorința mea, din ce în ce mai mare, în a trece pe un Pixel 2 XL. Sper să-l văd importat pe canal oficial și în țara noastră.

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.