Opinie

Cred că este cumva un articol tradițional pe site. Nu am făcut o căutare pe site, dar sunt sigur că am mai discutat pe acest subiect de-a lungul timpului. 

Nu vreau să stric petrecerea, dar în 2017 chiar nu am nimic pe lista de Black Friday. Totuși, dacă sunt oferte imbatabile și reușesc a prinde stoc s-ar putea să cumpăr diverse mărunțișuri:

  • router Wi-Fi;
  • accesorii pentru GALAXY S8 Plus, ASUS Zenfone 4 și HTC 10 (telefoanele din familie);
  • PS4 Pro la un preț bun;
  • încălțăminte și accesorii pentru tenis (hobby-ul ce m-a prins puternic în ultimii 3 ani);
  • haine (tricouri și alte nimicuri din zona fashion, mă aștept ca Fashion Days să ne facă o surpriză plăcută).

Recunosc că aș putea foarte bine să nu cheltui nimic de Black Friday-ul în ediție curentă. Mai ales că sunt în proces de strângere de fonduri pentru un automobil nou, detalii într-un articol separat când se materializează de la dorință la certitudine. Apropo, eMAG o să aducă de BF și automobile în ofertă, ca în edițiile precedente.

Aștept să discutăm pe această temă în rubrica de comentarii.

Categorii: opinie

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro + OnePlus 6T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.