Opinie

Cred că este cumva un articol tradițional pe site. Nu am făcut o căutare pe site, dar sunt sigur că am mai discutat pe acest subiect de-a lungul timpului. 

Nu vreau să stric petrecerea, dar în 2017 chiar nu am nimic pe lista de Black Friday. Totuși, dacă sunt oferte imbatabile și reușesc a prinde stoc s-ar putea să cumpăr diverse mărunțișuri:

  • router Wi-Fi;
  • accesorii pentru GALAXY S8 Plus, ASUS Zenfone 4 și HTC 10 (telefoanele din familie);
  • PS4 Pro la un preț bun;
  • încălțăminte și accesorii pentru tenis (hobby-ul ce m-a prins puternic în ultimii 3 ani);
  • haine (tricouri și alte nimicuri din zona fashion, mă aștept ca Fashion Days să ne facă o surpriză plăcută).

Recunosc că aș putea foarte bine să nu cheltui nimic de Black Friday-ul în ediție curentă. Mai ales că sunt în proces de strângere de fonduri pentru un automobil nou, detalii într-un articol separat când se materializează de la dorință la certitudine. Apropo, eMAG o să aducă de BF și automobile în ofertă, ca în edițiile precedente.

Aștept să discutăm pe această temă în rubrica de comentarii.

Categorii: opinie

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.