Telefoane Mobile

Una dintre cauzele cele mai frecvente pentru care un smartphone ajunge în service este reprezentată de distrugerea display-ului. Mă rog, aș putea spune că implică și una dintre cele mai costisitoare reparații. 

Totuși, bucureșteni au o soluție la îndemână denumită Profix Service, iar articolul de față nu este un advertorial ci mai degrabă o recomandare prietenoasă. Am avut un amic care s-a întâmplat să aibă un iPhone 6 Plus cu ecranul spart, iar prin Profix Service a scăpat mult mai ieftin, iar telefonul funcționează impecabil și acum, la câteva luni distanță.

Mai multe detalii legate de Profix pe site-ul dedicat, dar și pe pagina de Facebook.

Pe pagina lor de FB văd că promovează o ofertă în care înlocuirea sticlei la iPhone 6 costă 258 lei ( înlocuirea propriu-zisă + manoperă). Prețurile bune vin din faptul că nu îți înlocuiesc display-ul ca atare ci doar sticla ce-l protejează, iar tehnologia pe care o folosesc + aparatura din dotare sunt de ultimă generație. Multe service-uri te obligă să schimbi display-ul ca atare, dar Profix este specializat în a recondiționa display-ul și a-l aduce la starea inițială.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.