Telefoane Mobile

Un francez a intrat într-un Apple Store cu o bilă metalică și a început să spargă iPhone-urile expuse. Calm, a luat fiecare device și l-a pus pe masă, iar acolo a aplicat câte o lovitură puternică astfel încât ecranul să fie distrus. 

În procesul de distrugere a intrat și un MacBook Air.

Mai multe detalii în materialul video:

Din câte spune media franceză se pare că a ajuns atât de agitat după ce Apple ar fi refuzat garanția pe 2 ani de zile (garanție obligatorie conform normelor din Uniunea Europeană). Suntem la nivel de zvonuri și cu siguranță, gestul său nu are o explicație reală.

Ce pot spune că m-a uimit?

Faptul că angajații din Apple Store nu s-au dus să-l blocheze și au așteptat să vină securitatea mall-ului, securitate care la rândul său a așteptat poliția franceză. Bănuiesc că urmează a avea parte de un proces și francezul va trebui să plătească toate pagubele produse.

Sursa: TheVerge.com
Tag-uri:

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.