Arhiva

         eMag a mizat pe o găselniţă numită Alienware. Nu ştiu câţi îşi permit să plătească peste 200 de milioane pe o unitate pc hiperperformantă. Pe mine nu mă dă pe spate conţinutul:
– Intel Core i7 cu frecvenţă procesor la 3860 Mhz – hiperprocesor;
– Memorie 12 Gb DDR3 – multă dar ineficientă. 99 din aplicaţii rulează superbine şi cu doar 8 Gb;
– HDD 512 Gb SSD – intefaţă rapidă datorită SSD dar ca şi capacitate este mediocru;
– placă video 2x ATI Radeon HD 5870 – două plăci video mi se pare mai mult un moft şi nu cu o aplicaţie practică deosebită;
– sursă de 1100W;
– greutate – 38 de kg (dacă vrei să ştergi de praf sub ea ai nevoie de exerciţii înainte ca să nu ţi se rupă mijlocul).
– Windows 7 Ultimate integrat (logic dacă te uiţi la preţ);
– sunet de calitate.
          Este o unitate concepută pentru gamerul suprem. Individul trebuie să şi aibă o sumă importantă în buzunar –  23.000 Ronpreţul unui Citroen C4 Coupe la mâna a doua).
          Ideea mea este alta. Poţi avea aceeaşi performanţă la un preţ mult mai mic. Dar dacă îţi permiţi nu te ţine nimeni să nu iei desktopul de la Alienware.

Categorii: arhiva

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Allview X4 Soul, Samsung GALAXY Tab S2 8.0, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • paul

  cam asa ceva..costa mult doar ca e alienware dar la un pret mult mai mic iti faci de 3 ori mai tare si mai performant..exemplu Nvidi GEFORCE TITAN i7 Extreme edition si mai multe..si il pap la cina :))

 • croko89

  unde visati frate 200 de milioane k e 1400 de dolari

  • Daria

   7000 dolari***

 • Stefania

  Draga Emil Dragota,stiind ca acest PC este conceput pentru gamerul suprem de ce spui ca 2 placi video sunt un moft?Pentru un gamer 2 placi video sunt perfecte tinand cont ca jocurile,de la an la an cer tot mai mult de la un PC.O memorie de 12 Gb ram nu este insuficienta din moment ce un joc din anul 2015 iti cere minimul o memorie de 8 Gb ram,hai sa ne gandim un pic ca daca sunt dispusa sa scot din buzunar suma frumoasa de 23.000 de Ron ma gandesc sa il am pe o perioada mai lunga de timp si nu sa il schimb peste 3 ani de zile ca nu am o memorie destul de mare sau placa video nu corespunde jocurilor.Mi se pare ca descrierea acestui PC trebuia facuta din punct de vedere al Gameingului nu din puntul de vedere al unui PC de zi cu zi.

 • IRaphahell

  Este scump si e mai ieftin sa-l faci de mâna cu aceleași spec-uri

 • IRaphahell

  Din câte văd e mai scumpă carcasa

 • CsCatalinGo

  http://www.alienware.fr/desktops.aspx
  poftim ce e pe site-ul lor , nu prostiile astea ….