Software

Acum două zile pornesc PC-ul și după fix două secunde în loc să booteze în Windows 8.1 îmi apărea ecranul negru plus indicatorul mouse-ului. Nu răspundea la absolut nicio comandă. Am încercat Ctrl + Alt + Delete și alte combinații. Nimic. 

Cel mai dubios mi s-a părut că nu puteam accesa nici meniul de boot. Pur și simplu nu aveam ce să-i mai fac ca să funcționeze. Și deja simțeam un fior rece prin coloana vertebrală.

Am luat repede telefonul și am dat un search pe YouTube. În cazul meu, am scăpat repede. Am scost bateria lui ASUS ROG G551, am repus-o la loc și gata, a bootat ca și cum nu ar avea absolut nimic.

Cam asta-i și soluția pe care o recomand celor ce trec printr-o astfel de situație. Și sper să aveți norocul meu și să scăpați de celebrul black screen of death în acest mod.

Categorii: windows
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.