Telefoane Mobile

Decembrie este luna topurilor de final de an și deja sunt câteva materiale de acest fel pe Gadget.ro, multe altele vor urma în zilele următoare. Am selectat câteva modele de telefoane mobile pe care le consider a fi favorite și puteți vota în chestionar.

Lista telefoanelor pe care le consider  a fi în topul preferințelor voastre este formată din: LG G3, Samsung GALAX S5, Sony Xperia Z3, HTC One M8, Samsung GALAXY Note 4, iPhone 6, iPhone 6 Plus, OnePlus One, Xiaomi Mi-4, Motorola Nexus 6. Este nevoie să fiți logați în contul de Gmail spre a posta răspunsurile. Am ales această metodă ca să evit votarea excesivă de către o singură persoană a unui smartphone favorit.

Telefoane-top-2014

Voturile sunt contorizate până pe 20 decembrie 2014 27 decembrie. . Ca să stârnim și o discuție antrenantă mi-aș permite să vă recomand ca în secțiunea de comentarii să vă argumentați alegerea, avem și un premiu oferit de Allview.

O să fac un top 10 cu cele mai bune telefoane mobile pe anul în curs și acolo detaliez fiecare opțiune personală în parte.

CONCURS

Premiul este un smartphone Allview C6 Quad 4G.

1. Perioada de desfășurare: 9 – 20 decembrie 2014.

2. Trebuie să votați în chestionar și să postați un comentariu în care să justificați alegerea făcută. La sfârșit de comentariu vă rog să vă notați numele și prenumele.

3. Tragerea la sorți se face cu Random.org pe 21 decembrie 2014.

Concursul s-a incheiat, dar chestionarul merge mai departe. A castigat Andreea Ch. cu comentariul nr. 130. Mai multe detalii in materialul video.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.