Telefoane Mobile

Nu-mi explic cum au reușit să-l aducă la acest preț, avem și o mică steluță de luat în calcul înainte de un eventual proces de achiziție.

Da, șteluță = QuickMobile.

Nu înțeleg cum au reușit să-l aducă la un preț mai bun și față de ce se găsește pe Aliexpress & co*.

Update: L-am găsit la 349 dolari / aprox. 1486 lei pe eBay, prețul pentru SUA. 

În urmă cu câteva zile, Xiaomi Mi Mix 3 5G cu 128 GB stocare era pe la sub 2000 lei și la PC Garage. Acum remarc că l-au repoziționat la peste 2800 lei, în linie cu prețul practicat de către shop-urile ce-l aduc printr-un distribuitor autorizat. Presupun că PC Garage îl avea ca furnizor pe QuickMobile în momentul respectiv. Cine știe, poate le-a scăpat vreo ofertă de Black Friday înainte de termen. :)

Cine este curajos și nu pune suportul service pe primul loc ar putea să încerce a-l cumpăra de la QM. Eu nu am pus link. Prin articolul de față doar am arătat un preț de-a dreptul excelent, ce pare rupt din seria Prea bun ca să fie adevărat.

Xiaomi Mi Mix 3 5G este identic cu Xiaomi Mi Mix 3 din multe puncte de vedere. Diferențele sunt date de:

  • Qualcomm Snapdragon 855 vs Qualcomm Snapdragon 845;
  • 225 gr. vs 218 gr;
  • baterie de 3800 mAh vs 3200 mAh, fără încărcare wireless;
  • 5G vs 4G.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.