Notebook

Acasă lucrez pe un laptop ASUS ROG conectat la două monitoare de 27 inch, unul în mod portrait și altul în mod convențional / landscape. Recunosc că atunci când folosesc doar laptopul, simt lipsa celor două ecrane suplimentare. M-ar ajuta spre a avea un timp de reacție mai rapid, mai ușor decât să navighezi alternativ printre tab-uri. 

Un startup s-a gândit la această problemă și a venit cu un accesoriu inedit, unul dedicat unei nișe destul de restrânse. Se numește Slidenjoy și sosește în variante dedicate laptopurilor cu display de 13, 15 și 17 inch. În esență sunt două ecrane ce extind spațiul de lucru oferit de ecranul notebook-ului.

Se rotește la 180 de grade, ecranele au panel IPS și rezoluție full HD / 1920×1080 pixeli, se conectează pe USB 3.0 sau USB type-C, adresabilitate către cei ce folosesc Mac sau Windows, cântărește sub 1 kg.

Prețul este pe măsură – 349 euro la precomandă. Plăteși ideea, portabilitatea și ușurința în utilizare.

Categorii: notebook

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.