Diverse

eMAG este cel mai mare magazin online din țara noastră, iar clientela sa este formată din persoane ce au cunoștințe tehnice deosebite, dar și din cei ce nu sunt așa prieteni cu exprimarea în scris. 

eMAG a realizat o colecție de perle, în ceea ce aflăm an de an în probele de la bacalaureat.

Mostră de așa-zis review:

Avem și cazuri fericite: aici și aici. Bradul și televizorul ce au stârnit zâmbet prin comentariile hazlii publicate. Apropo, în altă ordine de idei, am remarcat cât de anticipativ a ajuns search-ul făcut pe eMAG. Plus că din ce în ce mai bine îți aduce produsul căutat în rezultate.

Categorii: retail
Tag-uri:

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • George

  Nu mai e ce a fost odată emag-ul. Au întârzieri la livrare, produse aiurea și preturi mari în destul de multe cazuri.
  La ultima comanda data mi- au trimis produsul incomplet (la o hotărâre lipsea capacul de la una dintre gurile de evacuare) . După mai bine de 10 telefoane și 30 de zile de nervi am reușit sa rezolv situația și asta după ce am făcut reclamație la ANPC: am rămas și cu hota și mi-au înapoiat și banii – ANPC face minuni în unele cazuri.
  https://uploads.disquscdn.com/images/73024f8f496756db41ba8adc30d0f2ad23ece11435e254aaa922c098d605acac.png

  • Așa este când te dezvolți mult, mult. Pe de altă parte și eMAG Marketplace-ul contribuie la scăderea percepției față de serviciile eMAG. Pe acolo am dat de vendori ce-mi trimiteau altceva față de ceea ce comandasem.

 • Greuceanu

  La review-ul din mostră,măcar brandul Samsung l-a scris corect,iar Apple aproape corect în sensul ca e cu literă mică. :)
  Si de asemenea văd ca are un respect deosebit pentru cumpărători. :))
  PS;Am murit de răs la SEX;Ghid complet. :)))

  • Lucian Amarandei

   VAI DE LIMBA ROMANA!

  • Johanson Moldy

   Nu fii rau , poate e scris de un refugiat sirian care e de 2luni in Ro…..:)

  • Lucian Amarandei

   RAU RAU RAU.

 • Pingback: Cele mai amuzante recenzii de produse din online-ul românesc | News7.ro()

 • George

  Prefer sa le citesc pe cele care sunt amuzante. Analfabeți se găsesc mai ușor pe strada decât în spațiul online.

 • Tarux

  Multe recenzii sunt scrise de cei din departamentele specializate emag. E o campanie de publicitate inteligenta si are ca scop tocmai aceasta mediatizare online de tip viral – bascalia, prostia si orice alt tip de excitant emotional. Dupa cernerea subconstienta a informatiei ramai fara sa vrei recunoscator emag-ului pentru emotiile pozitive pe care ti le-a creat. Emotiile pozitive activeaza stari de confort si incredere, deci emag si-a atins scopul.
  In mostra de review din articol puteti observa ca omul pare chiar analfabet, nu stie unde sa puna cratima, dar, ciudat, stie unde sa puna virgulele. Ma rog, acest tip de reclama se bazeaza tocmai pe faptul ca cititorii, nefiind vorba despre ceva serios, trateaza textul superficial si musca momeala.

  • La sute de mii de oameni ce accesează eMAG in fiecare luna, sunt sigur că se găsesc și câteva persoane speciale.

   Personal, nu cred că este un stunt de PR. Pur și simplu, le aveau și înainte, doar că nu le evidențiau.

  • Rebelulll

   Emil… “SCOPUL SCUZA MIJLOACELE !” :)

  • Bruce Wayne

   Corect. E aceeasi stratagema ca la produsele care “din greseala” au avut niste zero-uri taiate sau virgule puse gresit lla preturi. Cine are habar cum le functioneaza sistemul stie ca astfel de greseli sunt imposibile dar ma rog… circula viralul ..circula. Iar prostimea isi da pumni in cap ca n-a prins “oferta” :)

   Si ca idee , multe din review-urile respective nu trebuiau aprobate conform cu regulamentul lor pentru ca se bat campii urat de tot. Culmea si mie mi-au blocat un troll review pe motiv ca nu face referire la produs (desi facea si nu era cu nimic deosebit de trollingul din top review). Intrebarea este cum de ajung oamenii astia sa primeasca aprobare pentru un astfel de review cand este clar ca 99% din ei nici n-au cumpara produsul respectiv si fac trolling masiv.

   Bine observat , Tarux.

  • Tarux

   Exact!

  • Ionut

   Și folosește corect “â din a” și “î din i”

 • Tendinţi

  Eu cred că treaba-i regizată. Punct.
  Nimeni nu-şi permite să-şi bată joc de muşterii. Fie ei şi analfabeţi (funcţional).
  Până la urmă banu’ n-are miros şi profitu’ se face de pe urma ăstora, care pun botu’ la promoţiile uluitoare.
  Că ne place, că nu, asta e majoritatea populaţiei cu drept de vot.
  E de plâns, nu de râs…

  • Greuceanu

   Este aceeași majoritate care la alegerile trecute a votat altfel decât acum.Și atunci au fost tot de plâns.

 • note l
 • Mihai Matzero

  Off-topic: aveti idee de un telefon dual sim/dual stand by sa functioneze cu 2 cartele de Digi? Un telefon eventual la pret rezonabil. Multumesc anticipat.

 • cristian dogaru

  domnu Milica, ca tot faci pe ingerasul, ne poti spune pe ce canal a ajuns la tine review-ul cu pricina? adica frunzareai si tu eMag-ul in cauntare de ponturi pentru cititori si hop, chestiile amuzante?

 • marcgm

  Recenziile sunt pe bune majoritatea, românul este expert în toate se pricepe la politică, fotbal orice și își dă cu părerea. În schimb articolul pe gadget este plătit altfel de ce ar face reclamă emagului?

 • Ciprian

  Sint curios cum lasa emag asemenea comentarii nemoderate