Retelistica

Adevăratele promoții sunt practicate în două situații: portare și prelungire de contract. Ofertele de cele mai multe ori sunt personalizate, fără a fi prezentate clar pe site-ul operatorului de telecomunicații. Sunt câteva abonamente interesante și aici, în special cele ce nu aduc la pachet și un smartphone. 

1. Digi Mobil;

Cel mai accesat abonament al Digi Mobil este Optim Nelimitat – între 2.88 euro pe lună și 4.8 euro pe lună. Aduce minute NELIMITATE naționale, minute NELIMITATE internaționale pe fix în principalele rețele din SUA, UE, Canada și China, 3000 de minute internaționale pe mobil în principalele rețele mobile din SUA, UE, Canada și China, 10 GB în rețeua 3G, 50 GB în rețeaua 4G.

2. Orange;

Este un singur abonament fără telefon și cu roaming SEE. Se numește Orange Me 11 fără telefon – 11 euro pe lună, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE, 300 minute internaționale, 5 GB trafic de date național din care 2.4 GB pot fi consumați în roaming SEE, Orange TV Go cu acces la canale TV și trafic de date necontorizat.

3. Vodafone;

Vodafone are trei abonamente fără telefon: CE VREI TU 6 național fără telefon, RED 11 național fără telefon și RED 15 fără telefon. RED 11 nu are beneficii în roaming SEE, RED 15 aduce și aceste beneficii la pachet. Dacă călătorești în afara României în mod frecvent, îl văd recomandat pe RED 15 fără telefon. Dacă ieși foarte rar din țară, mai degrabă merge RED 11 național fără telefon.

RED 11 național fără telefon – 11 euro pe lună, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, 5 GB trafic de date, 300 minute internaționale, 4G TV + Disney TV pe 24 luni.

RED 15 fără telefon – 15 euro pe lună, NELIMITAT la minite și SMS-uri naționale și în roaming SEE, 7 GB trafic de date din care 3.27 GB pot fi consumați în roaming SEE, Social & Chat Pass incluse, la fel și Music Pass, 300 de minute internaționale, 4G TV + Disney TV pe 24 luni.

4. Telekom;

Îl avem listat pe Mobil 7 fără telefon – 7 euro pe lună, NELIMITAT la minute naționale și SMS-uri în rețea, 1000 SMS-uri naționale, 100 minute internaționale și 1.5 GB trafic de date.

Cine se află în aria de acoperire a Digi Mobil s-ar putea să meargă pe mâna lor. Cine își dorește și roaming SEE pe lângă beneficiile naționale, alege un abonament al Orange sau Vodafone. Telekom cred că prinde la public în ariile geografice în care operatorul magenta are un public mai numeros.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.