Retelistica

Adevăratele promoții sunt practicate în două situații: portare și prelungire de contract. Ofertele de cele mai multe ori sunt personalizate, fără a fi prezentate clar pe site-ul operatorului de telecomunicații. Sunt câteva abonamente interesante și aici, în special cele ce nu aduc la pachet și un smartphone. 

1. Digi Mobil;

Cel mai accesat abonament al Digi Mobil este Optim Nelimitat – între 2.88 euro pe lună și 4.8 euro pe lună. Aduce minute NELIMITATE naționale, minute NELIMITATE internaționale pe fix în principalele rețele din SUA, UE, Canada și China, 3000 de minute internaționale pe mobil în principalele rețele mobile din SUA, UE, Canada și China, 10 GB în rețeua 3G, 50 GB în rețeaua 4G.

2. Orange;

Este un singur abonament fără telefon și cu roaming SEE. Se numește Orange Me 11 fără telefon – 11 euro pe lună, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE, 300 minute internaționale, 5 GB trafic de date național din care 2.4 GB pot fi consumați în roaming SEE, Orange TV Go cu acces la canale TV și trafic de date necontorizat.

3. Vodafone;

Vodafone are trei abonamente fără telefon: CE VREI TU 6 național fără telefon, RED 11 național fără telefon și RED 15 fără telefon. RED 11 nu are beneficii în roaming SEE, RED 15 aduce și aceste beneficii la pachet. Dacă călătorești în afara României în mod frecvent, îl văd recomandat pe RED 15 fără telefon. Dacă ieși foarte rar din țară, mai degrabă merge RED 11 național fără telefon.

RED 11 național fără telefon – 11 euro pe lună, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, 5 GB trafic de date, 300 minute internaționale, 4G TV + Disney TV pe 24 luni.

RED 15 fără telefon – 15 euro pe lună, NELIMITAT la minite și SMS-uri naționale și în roaming SEE, 7 GB trafic de date din care 3.27 GB pot fi consumați în roaming SEE, Social & Chat Pass incluse, la fel și Music Pass, 300 de minute internaționale, 4G TV + Disney TV pe 24 luni.

4. Telekom;

Îl avem listat pe Mobil 7 fără telefon – 7 euro pe lună, NELIMITAT la minute naționale și SMS-uri în rețea, 1000 SMS-uri naționale, 100 minute internaționale și 1.5 GB trafic de date.

Cine se află în aria de acoperire a Digi Mobil s-ar putea să meargă pe mâna lor. Cine își dorește și roaming SEE pe lângă beneficiile naționale, alege un abonament al Orange sau Vodafone. Telekom cred că prinde la public în ariile geografice în care operatorul magenta are un public mai numeros.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Pingback: Cele mai atractive abonamente ca raport cost / beneficii din oferta Digi Mobil, Orange, Vodafone și Telekom - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Stelian

  Telekomul are oferta postata de tine si la 4.2 euro plus tva prin nextgen..in Tulcea

  • Nu am găsit nimic pe Telekom.ro în acest sens.

  • Stelian
  • Mulțumim de informație. Repet, ce am spus și în articol.

   Am luat ofertele listate de fiecare operator de telecomunicații pe site-urile dedicate. Sunt sigur că au oferte punctuale mai bune, la fidelizare sau portare.

  • Stelian

   Cu place. Luni am gasit acel fluturas in cutia postala.

  • Ionescu Petre

   Nu am inteles de ce este asa de putin trafic de date! Imi aduc aminte acum cateva luni cand a venit un prieten acasa de la “capitala” si tine datele oprite (avea un orange de la 20 de euro in sus “nu mai stiu exact care) dar era amuzant ..
   Deschidea datele verifica repede email-ul sau facebook-ul si pac inchidea datele…
   Ii faceam eu hotspot de pe digi ca ma durea la basca , el saracu era topit cu netu :)))

  • cutienoua

   unii pun data off ca sa economiseasca bateria.
   ca de consumat tot atat internet consuma, si daca il porneste si apoi opreste!

 • Inca am o oferta de la Vodafone , de cand optiunea Nelimitat 9 se putea activa cu 4 euro. Trebuia sa expire de acum un an jumate , dar eu inca ma bucur de minute si mesaje nationale nelimitate + 1.5gb net la doar 4 euro pe luna. Chiar nu am ce sa cer mai mult , mai ales in conditiile in care oricum primesc 4-5 gb bonus de net la 2 saptamani. Inca astept un abonament care sa ma faca sa renunt la optiunea asta , dar mai am de asteptat s-ar parea.

 • diana

  Hello! Telekom are in pachetele magenta la 3 euro nelimitat minute nationale, 100 minute internationale si 3 gb :)

 • Bulgaru Marius-Cătălin

  Rupe Digi tot :D

 • Florin Obili

  La portare Telekom ofera de 5 ori netul inclus in abonament.

  • Super, o sa incerc o portare de la Telekom la …Telekom!

  • Florin Obili

   La reinnoire vei primi de 4 ori netul inclus in abonament.

 • r3cky

  ME11 de la Orange îl are soția. Numai că, având vechime în rețea, a primit internet dublu (10 GB în loc de 5). Abonamentul mai include SMS-uri naționale și în Roaming nelimitate (ceea ce nu e specificat în articol).

 • calaban30

  Orange oferă 5 GB la ME 11 fara telefon cu abonament pe 2 ani și 12 GB pe prepaid cu 5 EUR. Logica conform căreia prin abonament, adică o asumare de plata pe 24 luni, primești o oferta mai slabă decât pe prepaid unde te bucuri de libertate a de a schimba planul / operatorul, nu o să o înțeleg niciodată. Sfidează orice raționament. Părerea mea.

  • Marian Parvu

   De ce nu pe 12 luni ? Eu am facut ultimele abonamente si la Telekom si acum la Vodafone pe 12 luni.
   Dau 11 euro am nelimitat si 15 GB trafic. Normal pentru portare se dubleaza. Dar daca stii sa negociezi.. am mai primit inca 5 GB

  • sorin razvan

   cand ai facut abonamentul? k mie numai 10 gb cu 11 euro la prelungire a oferit astia !!cum ai obtinut 15 si cum?

  • Adrian Nicu

   Care e oferta de 5 euro cu 12GB? Mulțumesc!

  • calaban30
  • Ionescu Petre

   10 GB aia sunt bonus si daca am citit eu bine sunt oferiti doar o data nu pe toata perioada contractuala

  • calaban30

   Oricum ar fi, ofertele prepaid sunt mai bune decât abonamentul fara telefon.

 • Valeriu Bogdan

  Digi Optim 2 de la Digi e cel mai bun abonament pentru mine. Il am de peste trei ani. N-am facut costuri suplimentare pana acum. Stau bine cu semnalul la noi in oras, am 4G si la interior.

  • Popescu Cristi

   Sms nu dai:)))

  • ion

   Nu, cred ca am o medie de maxim unul pe luna… Doar Whatsapp! De fapt 95% din comunicarea mea se desfasoara pe e pe whatsapp text, audio, video si email. Seviciul voce e pentru cazuri exceptionale. Nu trimit sms-uri stupide, impersonale, de sarbatori.

  • Popescu Cristi

   Trimite 100-200 sms pe lună și va cît aj abonamentul

  • Popescu Cristi

   De acord cu tine,da eu folosesc mai mult sms

 • Dimancea Ionut

  Salut. Foarte bun articolul. Am o provocare: in prezent sunt pe piata- orange, vodafone, telekom, digi si akta- cu tot felul de abonamente, gaseste cel mai fiabil abonament valabil DOAR pentru VOCE!
  Ce stiu eu:
  -digi nu ofera 2G,
  -akta depind de “altii”,
  – majoritatea abn au incorporat: min internationale, internet etc.