Telefoane Mobile

Cred că se vorbește despre smartphone-ul cu ecran pliabil de o bună perioadă de timp, dar nimic nu a ieșit la iveală până acum. Huawei a intrat în horă, iar CEO-ul Samsung a precizat că îl vom vedea pe 7 – 8 noiembrie, în San Francisco. 

În perioada respectivă se organizează Samsung Developers Conference în ediția pe anul în curs. DJ Koh a precizat că smartphone-ul va avea funcții specifice când este pliat spre a-i aduce valoare adăugată pentru motivație suplimentară în rândul celor interesați.

Iniția, Samsung avea pregătită lansarea pentru prima parte a lui 2019, dar anunțul Huawei de a fi prima companie cu smartphone pliabil în portofoliu nu cred că le-a dat pace și au grăbit ritmul de dezvoltare & lansare comercială.

În clip descoperiți cum arăta conceptul prezentat prin…, 2014:

Recunosc că la cât de mari au ajuns smartphone-urilor în 2018…, ar fi cazul spre a avea o soluție spre a le face mai ușor de strecurat în buzunarul jeanșilor.

Sursa: GSMarena.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.