Telefoane Mobile

Cred că se vorbește despre smartphone-ul cu ecran pliabil de o bună perioadă de timp, dar nimic nu a ieșit la iveală până acum. Huawei a intrat în horă, iar CEO-ul Samsung a precizat că îl vom vedea pe 7 – 8 noiembrie, în San Francisco. 

În perioada respectivă se organizează Samsung Developers Conference în ediția pe anul în curs. DJ Koh a precizat că smartphone-ul va avea funcții specifice când este pliat spre a-i aduce valoare adăugată pentru motivație suplimentară în rândul celor interesați.

Iniția, Samsung avea pregătită lansarea pentru prima parte a lui 2019, dar anunțul Huawei de a fi prima companie cu smartphone pliabil în portofoliu nu cred că le-a dat pace și au grăbit ritmul de dezvoltare & lansare comercială.

În clip descoperiți cum arăta conceptul prezentat prin…, 2014:

Recunosc că la cât de mari au ajuns smartphone-urilor în 2018…, ar fi cazul spre a avea o soluție spre a le face mai ușor de strecurat în buzunarul jeanșilor.

Sursa: GSMarena.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.