Telefoane Mobile

Samsung reuşeşte să îşi revină uşor, uşor şi transformă un produs care acum câteva luni părea a fi tras pe linie moartă, într-unul interesant şi aşteptat.

CEO-ul Samsung, DJ Koh, a afirmat într-o conferinţă de presă că Samsung GALAXY Fold a fost lansat în grabă, chiar dacă produsul în sine nu era pregătit pentru acest lucru. „A fost un moment stânjenitor. Am împins produsul pe piaţă înainte ca acesta să fie gata. Acum avem mai mult de 2.000 de dispozitive în testare pentru toate cazurile de utilizare. Am identificat toate problemele. La unele dintre probleme nici măcar nu ne-am gândit înainte, dar mulţumită review-erilor, se face acum testare la volum mare.” a declarat acesta.

Deşi iniţial părea un dezastru pentru companie, se pare că totul se transformă într-un mare câştig. În momentul acesta Samsung stârneşte şi mai mult interesul utilizatorilor recunoscându-şi greşeala şi scoţând în evidenţă eforturile pe care le face în a aduce în piaţă un produs inovator, iar de data aceasta şi complet.

Poate par subiectiv, însă personal abia aştept să văd noua versiune de Samsung GALAXY Fold. Sunt sigur că mai sunt mulţi alţi ca mine, unii dintre ei având şi puterea financiară de a-l cumpăra. Dacă Samsung va aduce un smartphone pliabil fără cusur, o să vedeţi câteva cifre impresionante la capitolul vânzări.

Sursa: independent.co.uk

Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.