Telefoane Mobile

Alcatel prezintă telefoane și tablete noi în mod constant. La CES 2014 au venit cu 2 telefoane și 2 tablete. Alcatel One Touch Idol X+ îl cunoașteți.

Alcatel One Touch Pop C9 este un phablet low-cost cu display de 5.5 inch și rezoluție qHD / 540×960 pixeli, procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB.

Rulează Android 4.2 Jelly Bean. Elementele de conectivitate sunt clasice pentru un smartphone Android: 3G, Wi-Fi în standardele b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS. Bateria încorporată de ASUS One Touch C9 este de 2500 mAh, cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli.

Alcatel-One-Touch-Pop-C9-1

Sunt mai multe variante de culoare: Bluish Black, Full White, Fresh Turquoise, Hot Pink, Cherry Red.

Sursa: AndroidCommunity.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.