Notebook

CES 2017 stă să înceapă în câteva ore, însă deja ați primit multe știri legate de cele mai importante apariții de la celebrul târg de tehnologie. Din partea Lenovo am prezentat deja boxa inteligentă Smart Assistant și laptopurile de gaming Legion Y520 și Legion Y720. Urmează informații despre noua familie ThinkPad X1, Lenovo Miix 720 și 500 Multimedia Controller.

Noua generație de produse ThinkPad X1 include modelele Carbon, Yoga și Tablet. Fiecare dintre ele pune accent pe mobilitate, fiind mai compacte și mai ușoare.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon propune un ecran de 14 inch, porturi Thunderbolt 3, conexiune LTE-A Wireless WAN și opțiuni WIFI CERTIFIED WiGig. De asemenea, este disponibil un senzor de amprentă conectat la un chip dedicat care gestionează procesarea biometrică și contribuie la securizarea și simplificarea procesului de autentificare Windows Hello. La acesta se adaugă și noua cameră cu infraroșu și funcție de recunoaștere facială. Toate la o greutate de numai 1.13 kg și în două culori pentru carcasă: negru sau argintiu.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon va fi disponibil din februarie 2017 la un preț ce pornește de la 1.349 dolari.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga dispune de un ecran OLED de 14 inch, iar stiloul reîncărcabil și tastatura adaptabilă promit o mai bună interacțiune cu dispozitivul. Stilul multi-mod caracteristic seriei Yoga face ca ThinkPad X1 să poată fi folosit în mai multe moduri, în funcție de necesități.

Clip video de prezentare a noului Lenovo ThinkPad X1 Yoga:

Lenovo ThinkPad X1 Yoga va disponibil din februarie 2017 la un preț de pornire de la 1.499 dolari.

Lenovo YhinkPAd X1 Tablet poate fi echipat cu module unice care oferă posibilitatea de extindere a porturilor, dar care pot integra și proiector. Promite până la 15 ore de autonomie cu modulul de productivitate atașat. Folosește procesoare Intel Core VPro și cântărește mai puțin de 1 kg. Mai multe detalii în clipul de prezentare:

Lenovo ThinkPad X1 Tablet va disponibil din martie 2017 la un preț ce începe de la 949 dolari.

Lenovo Miix 720 Windows este echipat cu un ecran de 12 inch QHD+ (rezoluție 2880 x 1920 pixeli), o tastatură integrată cu suport tactil și poate aduce procesor Intel Core i7 de până la a 7-a generație. Conectivitatea de mare viteză este asigurată prin portul Thunderbolt 3 .

Dispozitivul se transformă instant într-o tabletă cu suport, iar stiloul multi-funcțional Lenovo Active Pen 2 îți permite să iei notițe cu ușurință. Camera integrată cu infraroșu și funcție de recunoaștere facială Windows Hello permite consumatorilor să se logheze fără a fi necesar să reintroducă parola.

Galerie foto cu Lenovo Miix 720:

Lenovo Miix 720 cu tastatură inclusă va fi disponibil din aprilie 2017 la prețuri începând de la 999 dolari. Lenovo Active Pen 2 se vinde separat la un preț de 59.99 dolari și va fi disponibil din februarie 2017.

Lenovo 500 Multimedia Controller reprezintă un dispozitiv ce întegrează o tastatură și un mouse wireless, ce a fost conceput în special pentru controlarea mult mai ușoară a televizoarelor inteligente. Cu o formă ergonomică și compact, Lenovo 500 Multimedia Controller funcționează și ca touchpad cu suport pentru Windows 10, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot tasta ca pe un dispozitiv convențional sau pot mișca degetele pe suprafața lui ca atunci când folosesc un touchpad.

Galerie foto cu Lenovo 500 Multimedia Controller:

Lenovo 500 Multimedia Controller va fi disponibil din martie 2017 la un preț recomandat de 54.99 dolari.

Categorii: lenovonotebook

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.