Telefoane Mobile

A fost publicat un scurt clip de tip hands-on cu Samsung GALAXY S10. Imediat iese în evidență faptul că folia de protecție a ecranului are două decupaje. 

Unul este cumva normal, pentru camera frontală ce a fost adusă în colțul din dreapta sus. Al doilea decupaj este neîntâlnit până acum pe telefoane mobile cu cititor de amprentă integrat în ecran. Tehnologia adusă de Samsung este de tip ultrasonic și bănuiesc că nu se împacă cu foliile de protecție.

Las clipul să vorbească de la sine:

Articolul este prins la Bursa zvonurilor dintr-un motiv întemeiat. Nu avem o informație oficială ci un hands-on clandestin. Dacă se păstrează decupajul din folie, este un pic ciudat. Până la urmă vrei folie ca să protejezi întreg display-ul, nu doar o parte din el.

Pentru cei ce nu folosesc astfel de metode de a proteja ecranul, nu-i absolut nicio problemă sau deranj. Lansarea lui Samsung GALAXY S10 urmează a avea loc pe 20 februarie.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.