Telefoane Mobile

iPhone X a adus la pachet și interminabile discuții în social media, pe site-urile de specialitate etc. Sunt destule persoane ce l-au cumpărat, mai ales că vorbim un telefon mobile ce a trecut serios de pragul a 1000 euro, de aici și reacțiile adverse. 

Costurile generate de piesele + procesul de manufacturare – 357.50 dolari;

Display-ul OLED este cea mai scumpă componentă – 65.50 dolari;

Carcasa din oțel inoxidabil – 36 dolari.

Spre comparație, iPhone 8 are un display de 4.7 inch ce costă în jur de 36 dolari, iar carcasa unibody din aluminiu se oprește la 21.50 dolari.

Tim Cook este CEO-ul Apple și a afirmat că prețul iPhone-urilor reflectă plusvaloarea adusă către utilizator. Marginea de profit adusă de iPhone X pentru Apple s-ar ridica la 64%. Totuși, aici nu este pusă și partea de cercetare & dezvoltare, marketing etc. Trebuie să ne amintim că Jony Ive a declarat că iPhone X se află în proces de dezvoltare de peste 5 ani.

Sursa: TechInsights.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.