Accesorii inteligente

Darius a testat bateria externă TP-Link PB50, iar toate detaliile le-ați găsit într-un material de tip review. TP-Link și Gadget.ro pornesc un concurs ce are ca premiu un TP-Link PB50 sigilat. 

  1. Perioada de desfășurare – 27 octombrie – 3 noiembrie 2015;
  2. Menționați la acest articol în secțiunea de comentarii care sunt cele două elemente ce v-ar face să cumpărați acest acumulator extern (Ex: capacitatea de 10.000 mAh, designul, performanțele sale pe partea de încărcare, cele 2 porturi USB 2.0 etc).
  3. Tragerea la sorți se organizează pe 4 noiembrie. V-aș ruga doar ca în spatele comentariului să se afle o adresă de mail validă sau un profil de Facebook, astfel să-mi fie ușor în a vă contacta. Nu trebuie să puneți adresa de mail în cadrul comentariului.

Mult succes.

Update: Am făcut tragerea la sorți. A câștigat comentariul nr. 321 postat de către Ștefănescu Rodica. 

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.