Diverse

Dis-de-dimineață ați găsit recenzia unui sistem de navigație Mio. Acesta constituie și subiectul unui concurs pe Gadget.ro. Regulamentul îl găsiți structurat mai jos:

1. Perioada de desfășurare – 8 – 22 octombrie 2014;

2. Like la pagina de facebook a Mio România și share acestui articol ce anunță concursul;

3. Să postați un comentariu în care să prezentați elementul principal de atractivitate al acestui receptor GPS, funcția care vă face sau v-ar face să-l achiziționați. Încheiați cu nume și prenume.

Tragerea la sorți se face pe 23 octombrie cu ajutorul Random.org, din rândul celor care au respectat regulamentul mai sus amintit.

Mult succes!

Update: Am facut tragerea la sorti. A castigat Fratean Lorand cu comentariul nr. 55. Mai multe detalii in clip. Va fi contactat de un reprezentat Mio spre a-i trimite premiul.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.