Tablete

Începem săptămâna pe Gadget.ro cu un concurs nou. De data aceasta oferim ca premiu o tabletă Allview VIVA H7 Life. Mulțumesc echipei Allview pentru disponibilitate. Mai multe informații despre Allview VIVA H7 Life ați găsit în review.

Regulamentul concursului Allview VIVA H7 Life:

1. Perioada de desfășurare – 7 – 14 iulie 2014;

2. Postați un comentariu la acest articol în care să alegeți o tabletă Allview cu preț sub 200 de euro și 2 motive pentru care ați făcut această alegere. La sfârșit de comentariu vă notați numele și prenumele.  O listă cu tablete Allview sub această valoare de preț găsiți pe eMAG.

3. Tragerea la sorți se face cu Random.org, în data de 15 iulie 2014.

Update: A castigat comentariul cu numarul 344 postat de Popescu Cristina. Urmeaza sa iau legatura cu Popescu si sa-i trimit tableta Allview. 

concurs-Allview-H7-Life

Lista participantilor

Mult succes!

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.