Telefoane Mobile

UTOK ne-a trimis telefonul UTOK 500Q HD Deluxe Edition la review și concurs. Deschidem concursul și recenzia urmează a sosi în zilele următoare.

Regulile sunt destul de simple.

1. Perioada de desfășurare – 17 – 31 martie 2015;

2. Postați un comentariu la acest articol în care să alegeți ce smartphone UTOK vă place în mod deosebit și 3 motive pentru care ați mers pe opțiunea respectivă. Întreaga ofertă de telefoane UTOK o găsiți pe UTOK.ro. La sfârșit de comentariu vă rog să vă notați numele și prenumele.

3. Tragerea la sorți are loc pe 2 aprilie 2015. UTOK urmează să trimit un 500Q HD Deluxe Edition sigilat către fericitul câștigător al concursului.

Update: Mona Voicu cu comentariul nr. 530 a cîștigat telefonul UTOK 500Q HD Deluxe Edition. Am filmat tragerea la sorți și în câteva momente va fi pe site. 

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.