Diverse

Pe 17 mai 2014 de la 11.00 se desfășoară Bloggers Lan Party 5. Participă 16 bloggeri și 16 cititori. Un loc în categoria bloggerilor îmi este alocat și un loc se adresează unuia dintre voi.

Este o ocazie excelentă de socializare. Urmează să testăm internetul de mare viteză al Romtelecom, se promit viteze de până la 1 Gbps. Sunt mai multe jocuri care ne vor pune față în față: Team Fortress 2, World of Warplanes etc.

blp5

Modalitatea de desfășurare a concursului:

1. Postați un comentariu la acest articol în care să vă manifestați dorința de a intra în concurs. Aș recomanda să scrieți câteva din experiențele voastre pe partea de gaming, care au fost jocurile care au reușit să vă țină ore în șir conectați la calculator.

2. Folosiți o adresă de mail validă și la sfârșit de comentariu notați-vă numele și prenumele.

3. Sunt luate în calcul comentariile postate între 8 – 10 mai 2014. Pe 11 mai urmează să anunț câștigătorul. Acesta urmează primească mai multe detalii. Tragerea la sorți se face cu Random.org.

Am o mare rugăminte. Încercați să vă înscrieți în concurs doar dacă puteți ajunge pe 17 mai în București și să nu ne încurcăm inutil. În cadrul Bloggers Lan Party știu din edițiile anterioare că există posibilitatea să câștigați tot felul de premii motivante, dar mai multe informații la fața locului.

Update: Perioada de înscriere s-a mărit cu o zi, iar luni de dimineață fac tragerea la sorți. 

Legat de atmosfera de la Bloggers Lan Party vă recomand să parcurgeți articolele lui Toma Nicolau sau Radu Dumitru. Detalii și în clipul video:

Bloggers Lan Party, ediția a 5-a, este un eveniment susținut de Romtelecom, cu sprijinul AMD și Bitdefender Antivirus.

Update: Au fost 4 comentarii valide. Am folosit Random.org, iar numărul 2 a câștigat. Al doilea comentariu l-a pus Silviu Stroe. O să iau legătura cu el și dacă nu-mi confirmă prezența la evenimentul de sâmbătă o să aleg pe altcineva.

Credit foto

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.