Telefoane Mobile

Continuăm partea de teaser pentru Allview X4 Soul Infinity, de data aceasta cu o mostră a smartphone-ului Allview pe masă. Primul episod l-ați găsit aici

Discuția purtată alături de Alex Stănescu de la Mobilissimo o găsiți în materialul video:

La prima vedere pot să spun că macheta produsului m-a impresionat în mod pozitiv. Avem margini înguste în partea superioară și inferioară, logo-ul Allview la bază. Lipsesc tastele capacitive și s-a mers pe soluția de tip touch buttons, cu controalele direct în interfață (a la Nexus / Pixel).

Se face trecerea spre USB Type-C, un element de conectivitate pe care mi-aș dori să-l găsesc pe mai toate smartphone-urile de la low-cost și până în segmentul premium. Nu se renunță la jack-ul de 3.5 mm. Spatele lui X4 Soul Infinity este îmbrăcat într-un plastic excelent finisat, ai zice că are sticlă pe spate. Acolo regăsim și cititorul de amprentă, sub senzorul camerei principale. Apropo, avem 16 Megapixeli aici și 8 Megapixeli pentru camera frontală.

Element important – sticlă de safir pentru camera principală. Mi se pare logic să folosească o astfel de protecție, mai ales că senzorul se profilează puțin de tot dincolo de linia generală a dispozitivului.

Primele două imagini clare cu Allview X4 Soul Infinity;

Mai multe informații în episodul al 3-lea, atunci sper să discutăm cu smartphone-ul pe masă și să vă aducem mai toate detaliile hardware, preț, disponibilitate etc.

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.