Accesorii inteligente

Producătorul chinez Cubot este cunoscut în mod special pentru smartphone-urile sale şi mai puţin pentru accesorii inteligente. Cu toate acestea în cele ce urmează vom vorbi despre un nou smartwatch, Cubot F1.

Noul device vine cu un ecran tactil FSIN de 1.2 inci, GPS, conectivitate bluetooth, senzor pentru citirea pulsului, accelerometru, giroscop, certificare IP67 pentru rezistenţă la apă şi o baterie de 240 mAh care promite o autonomie de 30 zile în stand-by şi 5 zile la o utilizare medie.

Smartwatch-ul oferă facilităţi clasice pentru un device de buget, iar ca funcţii noi avem reminder pentru hidratare, reminder pentru sedentarism şi monitorizare somn. Cubot F1 utilizează un sistem de operare propriu ce este compatibil cu smartphone-uri ce folosesc cel puţin Android 4.3 sau iOS 8.0.

Dacă sunteţi interesaţi de acest smartwatch, retailerul chinez geekbuying.com îl are zilele acestea la promoţie la un preţ de 39.99 dolari fără TVA dacă utilizaţi codul RNJTWOAF. Mai multe oferte de smartwatch-uri găsiţi în acest link.

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.