Opinie

În decembrie 2015, cu câteva zile înainte de Crăciun, am decis să portez numărul din Vodafone, după mai bine de 15 ani în rețeaua verde, apoi roșie, către telefonia mobilă oferită de cei de la RCS&RDS. În Digi Mobil am ajuns după câteva zile din 2016, cu un abonament Neliminat pentru care plătesc în primii doi ani de contract o medie de circa 3 euro/lună.

Cred că toți cunoașteți beneficiile primite în abonamentul Digi Mobil Nelimitat, însă le repet pe principalele pe care le-am primit eu când m-am abonat: nelimitat la minute naționale și 5 GB de internet, însă fără niciun SMS național inclus. Asta la data când am semnat eu contractul, acum se oferă internet la viteze maxime pentru primii 10 GB în 3G și pentru primii 50 GB în 4G. În fine, nu pe astfel de detalii vreau să pun acum accentul, ci pe cum a decurs primul an în Digi Mobil.

Nu am reținut exact perioadele despre care o să vorbesc mai departe, însă, în mare, cert este că la început începuse să-mi pară rău că am ales RCS&RDS ca furnizor de telefonie mobilă, apoi chiar am fost pe punctul de a rezilia, iar acum am ajuns să pot recomanda oricui acest operator. Cum așa?

În primele luni din 2016, până prin primăvară, semnalul era principala problemă. Deloc constant, chiar și când nu mă deplasam, și tot mai rău atunci când eram pe drum, între localități, dar nu numai.

Apoi, prin vară, a fost ceva mai rău. Internetul, în principiu viteza de navigare, devenise atât de lent încât și deschiderea unui simplu mail dura uneori o veșnicie. Iar eu alesesem Digi Mobil tocmai pentru acei mulți GB de internet. Îmi aduc aminte că în concediul de pe malul mării devenise de-a dreptul iritant a citi câteva știri, de clipuri video nici nu putea fi vorba.

Am rezistat (nu știu cum) și am ajuns prin septembrie-octombrie alături de Digi Mobil. Iar de atunci și până acum totul a decurs mult mai bine, ba chiar aș spune satisfăcător. Semnalul este acum stabil, în orășelul în care locuiesc și în împrejurimi nu mai sunt niciun fel de probleme. Și atunci când plec la drum, în mașină, foarte rar mai observ probleme cu semnalul GSM. Acoperirea este mult, mult mai extinsă decât la început de 2016, în plus semnalul este stabil.

Viteza internetului nu este nici pe departe la nivelul concurenței portocalii sau roșii, însă, pentru smartphone, o medie de circa 2 Mbps în 3G și undeva la 10 Mbps în 4G consider că este suficientă. Asta mai ales când ne raportăm la costul abonamentului lunar și la beneficiile incluse.

Să nu uit: acoperirea 4G este acum la un nivel chiar mai larg decât mă așteptam, în toate marile orașe există semnal stabil, chiar dacă, repet, viteza nu este chiar punctul forte.

Concluzii

Deci, cum a fost primul an în Digi Mobil? Cu urcușuri și coborâșuri, însă acum, în sfârșit, mă pot declara mulțumit de alegerea făcută. Rar mai sunt probleme, dar și atunci le pot accepta căci… 3 euro/lună!

Pot eu recomanda cuiva Digi Mobil? Acum da, însă doar celor din zona mea, în alte părți ale țării nu știu exact cum mai stă treaba. În zona Dâmbovița, Argeș, București, acolo unde mă învârt cel mai des, totul este în regulă.

Chiar așa, pentru voi, cei care mai sunteți clienți Digi Mobil, cum a fost în ultima perioadă?

 • Ionel Anton Valcaneantu

  Si in Timis / Arad e ok.

 • ovo

  Nea Dariuse, vezi că ești în urmă rău cu informațiile: la nelimitatul de care vorbești n-ai doar 5 GB de net, ci 10 GB în 3G și 50 GB în 4G (da, cincizeci, nu e o greșeală). Adică în total 60. Și asta de ceva timp, nu e o noutate.
  Iar despre calitate, fiecare cu experiența lui: eu n-am avut probleme de semnal, iar ca viteze, prind 10 Mbps în 3G și vreo 40 Mbps în 4G. Arhisuficient, aș zice. Singurul aspect negativ a fost că mai pe la început (acum vreo 2 ani), din când în când se mai plângea lumea că mă sună și nu răspund, deși eu nu receptionam niciun apel, dar în ultimul an n-am mai avut nici problema asta.

  • Narcis Grasoo Aerianul

   ADEVARAT tocmai mi-am facut abonamentul asta si ,sincer,sunt multumit..am 50 de gb la 4G..in Iasi merge fara probleme,pt mine..nelimitat cu orice retea si net 3g cu 10 gb si 4g cu 50 gb..sper sa fie bine:)

  • Darius Pana

   Așa este, referitor la internetul din abonamentele Nelimitat. Eu am zis cam cum era pe vremea când m-am abonat eu. O să modific și în articol, desigur.

  • ovo

   Da, la început, așa a fost, cu 5 GB în 3G, iar 4G încă nu introdusesera. Mie și 5 GB mi se par suficienți, niciodată nici macar n-am reusit să mă apropii cu consumul de 5 GB, maxim vreo 3 consum pe lună. Bine, nici nu descarc sau mă uit la filme cu datele mobile activate. Și cred că ar trebui să mai modifici ceva: ai și vreo 3000 de minute în străinătate, inclusiv pe mobil. Și eu chiar folosesc câteva sute din ele. Am ajuns ca persoanele din străinătate să-mi dea bip, ca să sun eu (pe ei ii costă). 😄

  • Darius Pana

   Nici eu nu prea ajung să trec de 3 GB, însă e bine să ai acolo o rezervă.
   Am zis că nu vorbesc prea mult de beneficii, d-aia nu am mai trecut tot ce se oferă în abonamentul Nelimitat.
   Ideea articolului a fost alta, de a prezenta propria experiență alături de Digi Mobil în primul an de când le sunt client pe telefonie mobilă.

  • xploratorul

   LOL

  • EuChiarEu

   da unde locuiesti frate? eu 40 mbps nu am prins in 4g la digi niciodata in Bucuresti desi am incercat in tot orasul !

  • delta

   Ajungi pe la viteza asta în banda 38. Eu ajung pe la 30 mbs în București, Morarilor. În banda 1 prinzi 17 mbs sau chiar mai puțin dacă e aglomerată rețeaua. E bine că odată cu 4g-ul s-a mai aerisit 3g-ul.
   Un lucru e clar, nu e pentru oricine rețeaua asta. Nu recomand celor care au salarii de la 1000 € în sus sau nu au acoperire digi în zonă.
   Eu sunt mulțumit de digi, am economisit câteva sute de lei pe an, am primit cantitatea pe care în alte rețele nu am găsit-o la un preț decent

  • EuChiarEu

   Am făcut în dimineața asta un test in București în zona Piața Rosetti și au rezultat următoarele(download/upload, mbps): Digi = 4/1; Orange = 32/28 și Vodafone = 22/18; toate testele au fost făcute în 4G, este adevărat cu telefoane diferite dar toate 4G; la Digi am refăcut testul de 3 ori pentru că inițial a dat network error la upload; pe fiecare telefon am selectat serverul corespunzător operatorului; eu aud de 40 sau 50 mbps in Digi dar personal nu am avut niciodată astfel de viteze; poate că în această zonă este aglomeratie dar asta nu justifică vitezele execrabile de la Digi; am 3 abonamente la DigiMobil din care 2 personale și unul de la servici …

 • La mine ultima perioadă a fost perfectă. Pentru că în noiembrie am reziliat și ultimul abonament Digi Mobil. Eu nu am avut norocul cu coborâșuri și apoi suișuri, a fost o constantă la un nivel atât de jos încât SIM-ul stătea în sertar. De când l-am pus în smartphone, adică cu doi ani în urmă. Cât a stat într-un telefon obișnuit, a fost perfect.

 • Dinca Daniel

  A fost foarte bine,sunt clientul lor din aprilie sau mai 2014,am vazut cum a crescut acoperirea,mai ceva ca in povesti :)
  Stau in Sibiu si am verificat acoperirea pe unde am fost plecat si nicio problema notabila

 • Tudor P.

  A fost bine. In Bucuresti au fost momente cand aveam semnal, dar nu mergea netul, iar in Galati in casa semnalul e destul de slab, desi stau in apropierea unor relee. Dar sunt probleme izolate. Traversez Baraganul si am semnal aproape peste tot (cu unele fluctuatii de semnal), iar acolo unde nu am, nu aveam nici cu Orange. Campie mare, localitati putine, e de inteles…

 • Mihai

  Articol platit de digi 😎

  • Darius Pana

   Sau pur și simplu experiența mea cu Digi Mobil de la început până acum :)

   LE: Culmea e că pe Gadget.ro de-a lungul timpului s-au derulat campanii sau parteneriate cu toți ceilalți trei mari operatori (portocalii, roșii și magenta), numai cu RCS&RDS nu! Așa că nu văd de ce am lua partea Digi Mobil?!

  • Ionut

   Păi după articolul ăsta, urmează și cu RDS!

  • Darius Pana

   :)))
   Au ei destule medii unde se auto promovează :)

  • xploratorul

   Mai ironicule

 • Pingback: Cum a fost pentru mine primul an în Digi Mobil | News7.ro()

 • George

  În octombrie/noiembrie când expira abonamentul la portocala o sa trec și eu la Digi. Mai ales ca vreau sa fac și o rata la Prima Casa (dacă se mai face) și trebuie sa reduc costurile unde si cat de mult pot.

 • Marian

  Am fost in Orange mai demult… cand nu erau prea aparusera smartphone-urile. M am mutat la verzi de cativa ani, de ce ? Pentru ca am foarte multe persoane care sunt in aceasta retea. Acum s-a rezolvat si problema aceasta, majoritatea avand nelimitat in orice retea.

  1. La Digi e o problema cu semnalul, trebuie sa recunoasteti asta. Cei care aveti poate nu ati fost in alta retea.. Am o cunostinta, am fost cu el in mai multe locuri si primea mesaje ca nu are semnal, asa ca acesta e un lucru cat se poate de real.

  2. Este ieftin, ofera mult net, dar calitatea e inca mult sub ceilalalti.

  3. Avand un telefon de peste 2000 de lei, cred ca iti permiti sa dai 50-60 de lei la Vodafone, Orange si sa ai semnal bun si net care merge cum trebuie. Eu am primit o oferta la Vodafone cu 6 GB cu 10 euro pe luna, daca ma portez de la Telekom

  Daca tineti de bani Digi e o optiune foarte buna, dar ma repet sa ai telefon de peste 2000 de lei si sa te uiti la 20-30 de lei in plus mi se pare absurd.

  Aveam un prieten care avea iPhone 5S, la vremea lui cel mai bun iphone… si statea pe cartela si nu avea net mai deloc. Si face de ce sa dau mai mult de 4,5 euro pe luna cand prind wifi si acasa si la prin mall sau pe unde ma duc ? Serios?

  • xploratorul

   Amicul tau e de fapt mai destept decat pare.

  • Pkr

   Destept rau sa ai un flagship fara net pe el :)

 • Cosmin Musat

  Am deja 2 ani de cand am abonament Digi Mobil si pentru 4 euro / luna sunt foarte multumit.

  • Darius Pana

   Hai lasă, că știu eu că și tu ai avut momente când nu prea erai mulțumit :) – https://www.gadget.ro/rcsrds-de-ce-ai-renuntat-la-roamingul-national-cu-vodafone-daca-nu-esti-inca-pregatit/

   Acum te cred că e bine, la fel și la mine.

  • Cosmin Musat

   Nu a fost doar lapte si miere. De prin vara lui 2016 totul este mai stabil.

  • Darius Pana

   Exact asta am vrut și eu să subliniez.
   Sincer, în zona noastră, diferența este chiar mare față de prin primăvara – vara lui 2016, când pica semnalul frecvent și acum, când este aproape mai mereu full și stabil.

  • Marian

   Am ajuns sa multumim cu semnalul Digi care il aveam prin anii 90-2000 :D?

  • Ăla mic

   Mă mir citind că ai avut probleme la mare în vara trecută…în aprilie împlinesc 3 ani de cînd am plecat de la Orange (abonat din 1998) și pot spune că din vara lui 2015 acoperirea în Constanța și pe litoral (în zonele vizitate de mine) acoperirea a crescut semnificativ/vizibil ajungînd la un raport calitate/preț abonament de-a dreptul imbatabil.
   Sunt un “portat” foarte mulțumit, repet, după 16 ani de Orange.

  • Darius Pana

   Eu am fost in concediu la mare in zona Venus – Saturn. Ne-am plimbat mult și prin Jupiter – Neptun și a fost la fel de rău. Abia dacă puteam citi un mail. Viteza era de ordinul a câțiva zeci de kbps… Asta la început de iulie 2016, poate după această perioadă sau mai înainte a fost mai bine, nu știu.
   Oricum, așa cum am spus și în articol, acum, prin mai toate zonele pe unde am mers, totul este bine. Nu excelent, insa bine, mai ales pentru prețul plătit.

  • Băluţă Petrişor

   stie cineva, la prepay, netul e nelimitat la fel ca la abonament? primii gb la viteza maxima apoi nelimitat cu viteza foarte mica? sau acei gb sunt tot traficul? multumesc :)

 • xploratorul

  Mai Pana, semnalul e ok in Bucale si la taranii ilfoven de prin sud, netul pe 3G sare de 5 mbs. Deci e de ramas.
  Acuma, daca ai valuoare mare, te bagi la retele premium. 30 euroi lunar au si mic dejun inclus

 • Ovidiu

  Si in Caras-Severin este foarte OK acum. Au avut ceva probleme cu semnalul cand au trecut la 4G in primavara, asta pentru ca cel mai probabil si-au reconfigurat atenele.
  Vreau sa va spun ca folosesc DigiMobil inca de cand i-au dat drumul… nici nu mai stiu cati ani au trecut … cred ca vreo 8-9 ani cand au inceput sa distribuie abonatilor, gratuit.. telefoanele huawei cu taste. Aveam semnal ok in oras si pe drumurile nationale, pentru alte zone tineam un alt telefon pe cartela.
  Cat despre preturi… tot timpul s-au situat la cel mult o treime din pretul celorlalti operatori.
  Din experienta proprie… acoperirea este acceptabila / buna in toata zona de vest.
  Cat despre viteza la net, ~30Mbps in 4G si 5-6Mbps in 3G… din punctul meu de vedere este mai mult decat suficient iar traficul … nu cred ca am consumat vreodata mai mult de 10GB si asta doar cand m-am ambitionat recent sa dezactivez WI-FI-ul acasa.

 • Encea George

  In ultimile 12 luni reteaua digi a cres oicut la acoperire si stabilitate semnal gsm si net. Nici o data nu va fi totul ok dar cand vezi ca lucrurile se duc in directia buna asta ma face sa recomand aceasta retea.

 • Pingback: Cum a fost pentru mine primul an în Digi Mobil : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle – Romania 24()

 • Lucian Amarandei

  In ultima vreme in zona Iasiului semnalul este foarte bun, in cladiri cum ar fi un mall semnalul scade dramatic. In zona orasului si chiar la o suta de kilometri ai semnal foarte bun! 3G si 4G merg chiar mai bine ca acum un an.
  Concluzie, fuck Orange! Am luat o cartela de la ei si la iesirea de treizeci de kilometri de oras, nema semnal! Merita achizitionat Digi, daca ai si rabdare cu atat mai bine.

 • nonsense21

  În Sibiu nu am avut probleme, având în vedere un raport calitate/preț nu regret decât că nu am plecat mai repede de la portocalii. Și ar trebuie și restul sa fie mai mulțumiți, prin restul mă refer la cei de pe alte rețele, vor nu vor ofertele de la Digi au modificat, in bine și abonamentele lor:))

 • Horeanu Alex

  In Suceava si prin imprejurimi merge brici iar mai nou exista si 4G

 • Iulian Cirstea

  Am optat pt Digi, in momentul cand ei au început roamingulcu Vodafone . De stunci sunt f mulțumit. Si sa nu mai vorbim de pret

 • Daniela Sima

  Am trecut prin toate aceste stări, perfect descrise. Spre sfârșitul anului și-au revenit. Am doar o observație si anume ca 3g sau 4g mi se par la fel (in afara de diferența de scriere).

  • cutienoua

   Cred ca are legatura si cu limitarile impuse de ei in software. Probabil ca pot da mai mult in 4g , dar prefera sa il limiteze.
   Cel putin asta e starea aici cu Verizon au capacitatea sa dea 150 mbps down dar te limiteaza la 40mbps. Dar macar e consistent iar pingul e redus aprox 15 ms

  • Daniela Sima

   Eh, eu nu am făcut măsurători de finețe, pinguri etc. Dar ochiometric imi pare la fel. Foarte posibil sa aplice scenariul tau. La banii ăștia…

  • Ăla mic

   Pentru mine diferența între 3G și 4G este importantă deoarece utilizez mult (15-30 GB/lună) datele mobile, (5GB la 3G și 50GB la 4G) și-n Constanța, în zona-n care mă învîrt eu, acoperirea 4G (atît în banda 1 cît și-n 38) este bună spre foarte bună (5-10Mb/s în 3G și 20-30Mb/s în 4G)

 • Marcuss07

  De ce oferta actuala Digi mi se pare slaba:
  1) nu ai niciun sms, iar eu trimit mesaje când nu pot prelua un apel
  2) acoperirea e încă f slaba
  3) netul aproape inutil. În oraș am, dar dacă ies din localitate și nu e acoperire digi, întru în Roamingul lor Vodafone, unde asa cum mi sa explicat de la servciul lor de clienti, nu am net decât 100 MB, și asta dacă activez o optiune de 1,7 euro și tot asa la fiecare 100 MB. La ce folosește un asemenea net?? In oras, la birou și acasă am wifi, deci mi-ar trebui exact acolo unde nu îmi pot oferi ei.
  4) am prieteni din București trecuți pe digi, și trebuie sa ii sun de 2-3 ori ca să ne auzim. Deci și unde e semnal, sunt probleme tehnice de conectare.
  5) ofertele de la ceilalti operatori sunt doar cu 2-3 euro mai mult și oferă calitate mult mai ridicata. Sa faci economie de 10 lei pe luna și sa înduri chinurile de mai sus, nu mi se pare o soluție de luat în calcul. Mai bine fac economie la altceva, dar nu la comunicații/internet, părerea mea..

  • Alfa Bogdan

   +1

  • Adi

   Excelent punctat!

  • Ionut

   Foarte corect, din pacate multa lume merge pe principiul “lasa frate ca la banii astia”. Exceptandu-i pe cei care stau doar in oras (si nici aia toti – ca mai sunt care nu au semnal in casa si trebuie sa iasa pe balcon), nu cunosc pe nimeni care sa fie complet multumit de serviciile Digi, dar accepta situatia pe principiul de mai sus.
   Personal am un abonament Orange, negociat, cu minute si sms nelimitat national, minute internationale pe fix nelimitat, 300 minute internationale pe mobil si 4 GB internet la 10 euro. Pentru 20 de lei in plus fata de Digi, ma declar super multumit de calitatea serviciilor Orange

  • Daniela Sima

   1) mai pui imensa suma de 1 euro si ai 100 de mesaje in alte retele
   4) am avut aceasta problema acum foarte rar
   5) ai calitate dar tocmai asta va face ca acel net (putin) sa se consume f repede :) acum am 3 euro /abon la ceilalti minim 10

  • Cu 5) ai putea concura la Oscar. E magnifica logica asta: ai net de calitate, se consuma repede. Deci solutia pentru a te tine netul este sa fie infect. Abia acum am inteles eu politica Digi si de ce unii sunt super multumiti cu “viteze de 7-8mps la internet 3g”.

  • Daniela Sima

   La oscar nu bat dar mulțumesc pentru nominalizare. Nu e logica mea nu ai inteles. Era o doar o deducere, o constatare rezultată din practica. Pentru mine se potrivește mai bine net mai prost dar mult decat net superb dar puțin. Alții au alte nevoi.

  • Da. De exemplu si mult si bun. Clar alte nevoi.

  • Bruce Wayne

   Poti sa imi dai un singur exemplu unde ti-ar ajuta vitezele de peste 7-8mps in cazul internetului mobil? Nu ca nu as prinde 15 chiar acum dar chiar sunt curios si eu ,nu mai sunt la curent cu tendintele , cine stie poate mai nou pron-ul se vizualizeaza cu multitasking in 3 ferestre.

   Or right , nu ai un multitasking prea sanatos pe Android/iOS.

   Sa nu mor si eu prost.

  • Iti dau. Nu stiu daca cineva pentru care maximul de utilizare al Internetului este pron-ul o sa inteleaga, dar afla ca unii mai si lucreaza pe / cu / prin Internet.
   Si ca sa nu mori si tu prost, cum bine ziceai, tethering spre laptop.

  • Bruce Wayne

   Asta cu lucratul prin tethering in conditiile in care mai toate locatiile au wifi o prinde poate bine la altii , nu la cei care se invart in domeniu. Eram curios totusi ce faci dumneata de nu iti ajung 7-8 “mps” , miroseam ca esti prin IT sau conexe dar totusi nu imi dadeam seama ce faceai mai exact , poate esti vre-un guru al programarii ce scria 100.000 de linii de cod cand era in vacanta si conta banda la commit (?). Cu judecata mea plapanda , ma gandeam ca daca tot lucrezi prin tethering o sa ai nevoie si de upload dar de care nu te-ai plans avand in vedere ca e praf la aproape toti operatorii (inclusiv orange).

   Insa ai nevoie de download. Hm… Ce lucreaza omul asta de nu il multumesc 8 mpbs dar de upload nu zice nimic? Interesant :)

   Recunosc , uneori mai “lucrez” si ii mai amagesc si eu pe colegii mei corporatisti cu glume d-astea cu “lucratul prin tethering”. Da bine la sefi ca ma aud. Dedicare , nene! Dar inca nu am ajuns atat de bun incat sa ma nemultumeasca 8 “mps” sau sa folosesc un abonament de 5 oiro pentru ceva din care imi castig pita. Business it’s business.

   LE : Pron era o gluma pentru video content.

  • 1. Nu umblu prin “locații”.
   2. Ce legătură are domeniul în care te învârți tu cu la ce am eu nevoie? Oricum, e bine că nu te lași păcălit.
   3. De ce m-aș plânge de upload? Vezi atașament, din beci. La propriu. Vodafone. Înțeleg că Orange e sistemul de referință?
   4. Tu îți cunoști cel mai bine judecata. Dacă zici că e plăpândă, așa o fi.
   5. Nu contează că încă nu ai ajuns. Perseverează. https://uploads.disquscdn.com/images/a349602c1f7450da9a5b78e4caed5c5917007b6c7aee52ce5fa57c39c8ae519b.png

  • A, încă ceva: nici șefi la care să dea bine ceva nu am. Pentru că nu am șef și nici șefuț. Da’ de loc.

  • Lt. Commander Alex

   Acesta este Roast IT, ceea ce i-ai făcut domnului Download de pe xhams*** și youp***. Este pasionat rău de așa ceva. Altfel nu se explica. Eu mă uit la TV pe tel de îl rup in doua și consum maxim 5-7 Gb pe luna. Iar viteza este mai mult decât buna. Nota 10 pt cunoștințe și inteligența.

  • Marian

   1 euro 100 de mesaje? Si daca e unul nebun sau indragostit lulea? A stai ca ai net mult si intri pe whatsapp, viber, tinder sau facebook nu?

   100 de mesaje ti le face ferfelita in 2 zile :)), deci cu 500 de mesaje nationale platesti mai mult ca la restul operatorilor sau cum facem?

  • Daniela Sima

   Ma retrag din discutie. Dau maxim 10 SMSuri “clasice” pe luna (in lunile aglomerate). Altfel da, folosesc whatsapp. Ma intrebam zilele trecute cum functioneaza Messenger de la Google (asta il am pt SMS – am avut hangouts) foloseste sms prin operator sau trimite sms-ul prin date? Hmm…In fine adio sms. :)

  • flores

   dute la orange cu 20 de euro abonamentul

  • Costel

   0.01/sms

  • Lt. Commander Alex

   Sigur lucrezi pe la Vodafone sau Orange. Altfel nu aveai comentarii atât de stupide. Au ajuns abonamentele la cei doi operatori de mai sus cu 2-3 euro mai scumpe din cauză că au concurenta. Eu sunt la Digi de 3 ani și merg prin toată țara. Nu am avut probleme cu semnal sau net. Probabil ai vreun telefon din primele generații care nici pe wireless nu au viteza. Vorbiți prostii aiurea.

  • Mda. Și eu aș putea spune că lucrezi la Digi, altfel n-ai spune “prostii aiurea” de genul “merg prin toată țara. Nu am avut probleme cu semnal sau net.”. Dar nu o spun.

  • Marius Ungureanu

   Depinde unde mergi prin tara, eu locuiesc in Vatra Dornei si cum faci stanga/ dreapta de oras maxim 5/10 km ai semnal, de aici incep problemele. Crede-ma ca nu e singura zona zu asa probleme. RDS -ul are semnal in principalele localitati si dea lungul principalelor drumuri, eu m-ai am un pic si poate reusesc sa plec de la ei.

  • Lt. Commander Alex

   Depinde și de telefon.

 • koss_x_treeme

  Sunt utilizator digi.mobil din 2014. A crescut acoperirea insa din pacate in zonele rurale nu au acoperire cum trebuie.

 • Pingback: Cum a fost pentru mine primul an în Digi Mobil - Apple, Google, Tech, Gadgets()

 • SRI

  scuza invocata – calitatea serviciilor mai bune la portocalii si rosii – va mai fi pana in 2019. Sa vedem de atunci in colo ce vor nascocii unii sa plateasca dublu la concurenta. Situatia in reteaua Digi e mai buna de la an la an, numarul de portari creste, banuiesc ca abonamentele la fel. Beneficiind de preturile practicate, odata cu cresterea acoperirii totul se va transforma intr-un mare bulgar de zapada, care odata rostogolit nu va mai putea fi oprit.

  • Dar ce se va intampla in 2019?

  • SRI

   isi termina extinderea retelei

 • Ateus

  Trebuie să mai treacă câțiva ani să încep să fiu tentat de Digi. O simplă comparație de calitate a convorbirii făcută zilele trecute m-a lămurit. Pe același telefon, abonament orange vocea interlocutorului se aude cristal, abonament gigi sunet înfundat și volum scăzut, îți dă impresia că ar fi telefonul defect.

 • Bruce Wayne

  Probabil o sa ai atat experiente pro cat si contra. Iti spun eu experienta mea pentru ca circul mai mult intr-un an decat o fac 90% din utilizatorii site-ului si eu spre deosebire de altii merg si prin paduri sau zone greu accesibile. Anul trecut am facut turul tarii la pescuit (jud.Constanta (Port) ,jud Braila, jud Suceava , Botosani (Raul Neagra la pastrav) , Maramures, Portile de Fier etc). Si vorbesc evident in general pentru ca in zone remote , unde nici picior de om nu vezi …acolo nu are nimeni sau ma rog eu am avut odata o supriza in munti dar vb de ea mai incolo. Da in general si pentru ca am mai calatorit cu cineva care avea Orange, oriunde s-a plans ca nu avea semnal , eu uneori aveam.

  Bun , acum vin din Cavnic de la Ski. Am stat in Danesti. Persoana cu Orange nu avea semnal in camera (camera care batea spre drum national). Eu aveam nu doar semnal ci si date (3G) :D Nu roaming , nu vrajeli. Bai despre ce vorbim aici? Trebuia sa platesc cu cardul , acolo aveau conexiunea prin Orange gprs … am incercat de vreo 3 ori pana sa prinda conexiunea? Eu radeam cu date pe 3G :P

  Pentru cine e din Cluj , ia mergeti voi la Zama , in centrul orasului in interior si va fac de rusine la semnal 4G pe oricare cu Orange.

  Pai despre ce vorbim? Despre un operator care da la 5 euro vs un operator care da la 10? Unde este diferenta aia? Repet , despre ce vorbim? Pai ba , daca ai astfel de tarife si vin intr-o zona in care ala cu 5 euro imi rade in nas… imi bag ceva in mizeriile alea de francezi.Eu am experienta mea de calatorit prin tara asta lunga si lata …. ; Evident ca nu stau sa ma uit la telefon din 5 in 5 secunde cum fac altii dar , repet, unde mi s-a plans portocala :D , eu am avut semnal. Unde este acoperirea aia bestiala a Orange-ului? In Teleorman?

  Restul , I really don’t care. 1.000.000 de portari banuiesc ca nu sunt chiar toti idioti. Pierderi evident ca sunt si la Digi dar cred ca intra in procentul de “ignore”. Nu sunt perfecti dar …5 euro si …dat trafic.

  • Marian

   Sa nu mai ies afara de rusine ca nu am Digi?

  • Bruce Wayne

   Ma simt ca profesorul ala care arata cu degetul la luna si studentii se uitau la deget :)

 • Norbert Balogh

  La mine totul e in regula, nu am probleme si nici nu am avut cu semnalul.

 • sil

  Eu NU am avut niciodata ab la digi mobil.. deci sunt foarte multumit de ei. :))

  • Ești infinit de mulțumit 😀

 • Liviu

  Am trecut pe Digi din ex Cosmote . La inceput era la fel ca acolo … intreruperi cateodata , net ioc , semnal uneori :)) (glumesc pe Cosmote era mereu semnal GSM , dar degeaba ca nu se intelegea mai nimic)
  Apoi dintr-odata au inceput sa creasca , am prins parte de roaming national si alte cele . Acum , am ajuns sa fiu destul de multumit , iar la cei 22 lei / luna , nu am ce reprosa . https://uploads.disquscdn.com/images/f5be0216dd8f020ac5c3e1b17f61f124fff9f95b59c077ef376ff95aec6139a4.jpg

 • flores

  sooper rds

 • flores

  rds rullz…………

 • Alexandru Nagy

  La fel și eu, când m-am portat în Digi Mobil se mișca rău internetul, dar cam prin septembrie se mișca binișor. Oricum am observat că acum 2 zile au adăugat si 4G-ul pe frecvența 2100MHZ așa că internetul (zic eu) merge perfect. Recomand DigiMobil oricui. :)

 • Pingback: Oferta Digi Mobil la portare de abonament - reduceri de până la 240 lei în prețul smartphone-urilor : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Marius Craciun

  Exact așa am pățit eu. La mine in Focșani ,același parcurs l-a avut rețeaua și implicit serviciile. Acum însă…e altceva ! Am 4 abonamente și nu regret nici o secundă. Și am și xiaomi redmi note 3,ca și tine,tot de la Digi.. :)

 • Cristy Nedelcu

  semnalul Digi Mobil este foarte bun !

 • LiviuRadio Dagbjort

  Sunt din București am Dogi mobil de 3 ani și am probleme de semnal la job str. Gheorghe Pătrașcu 63 am tot sesizat cred ca de patru ori până chiar și azi. Încă mai aștept minunea funcționalității rețelei la un demisol (doar geamurile de sus afară).Culmea că alte rețele au semnal full.