Software

Samsung GALAXY S8, S8 Plus și Note8 pot fi utilizate alături de Samsung DeX spre a avea o experiență software similară cu cea de pe un PC. Bineînțeles, alături de DeX mai sunt necesare: monitor, tastatură și mouse. 

Ingram Micro alături de Samsung și Amazon au gândit o soluție ce permite accesul smartphone-urilor Samsung amintite către o experiență Windows completă.

Samsung GALAXY S8, S8 Plus și Note8 + Samsung DeX + Amazon WorkSpaces și Microsoft Windows Desktop as a Service (DaaS) = experiență similară cu cea de pe desktop PC cu Windows 10 (doar că în cazul lui S8, S8 Plus și Note8 avem un desktop virtual).

Este și o perioadă gratuită de testare de 30 de zile, dar doar în SUA, Marea Britanie, Olanda, Franța, Canada, Belgia și Austrlia. Oferta gratuită se desfășoară prin aplicația Windows Desktop Free Trial DeX din magazinul de aplicații Galaxy Apps.

Avem multă putere de procesare în smartphone-urile premium lansate în ultimul an, putere ce nu este pusă la lucru în mod real de aplicațiile și jocurile existente în Google Play. Mi-aș dori să văd o soluție matură și la îndemână spre a transforma smartphone-ul în PC ad-hoc, mă refer la un Samsung DeX capabil să emuleze Windows 10 + aplicațiile și serviciile aferente.

Sursa: TechRadar.com
Categorii: software

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.