Software

Facebook se pregătește să introducă reclame în WhatsApp din 2020. Era cumva logica ca la un moment dat să găsească o soluție de monetizare.

Reclamele din WhatsApp vor fi afișate în secțiunea Status / echivalentul Instagram Stories. Ocupă întregul ecran, așa cum remarcați și în exemplul adus de către Matt Navara.

Este o confirmare oficială legată de introducerea reclamelor și acum avem idee ce ne-a pregătit Facebook din acest punct de vedere.

Ați prefera să scăpați de reclame în Facebook, Instagram sau WhatsApp pentru un abonament lunar? Așa cum se întâmplă în YouTube cu YouTube Premium. Până la urmă, presupun că discuția este legată și de numărul & amploarea abonamentelor (Netflix, HBO Go, Prime Video, YouTube Premium sau Music etc).

Sursa: BGR.com

Categorii: software

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.