Telefoane Mobile

Huawei P20 și P20 Pro au decupaj în partea superioară a ecranului, element adus de către Essential Phone și popularizat de către iPhone X. 

Interesant este că pentru seria Porsche Design, Huawei a mers pe denumirea Mate RS și designul phabletului lansat în 2017. Acum avem și explicație.

Christian Schwamkrug este directorul de design de la Porsche Design și a specificat într-un interviu dat către Digital Trends:

Când am văzut decupajul pentru prima dată, nu mi-a venit să cred. Este deranjat, în ce privește filozofia designului. O imagine este dreptunghiulară sau pătrată, format clar și linie de margine. Îmi place simetria. Nu am vrut să avem decupaj, îl considerăm un compromis “.

Huawei Mate RS este cu adevărat un super smartphone (ansamblul de camere de pe Huawei P20 Pro, cititor de amprentă sub ecran, 512 GB spațiu de stocare etc). Este o mică / mare problemă dată de prețul afișat.

Sursa: PocketNow.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.