Opinie

Cel mai mare magazin online din țara noastră listează GALAXY S8 la 3599 lei, iar GALAXY S8 Plus la 3999 lei. De fapt sunt prețurile de debut, fără cine știe ce reducere primită între timp. 

Sunt multe articole în dot com, dar și linkuri din partea voastră în care suntem întrebați de ce unele prețuri sunt prea bune pentru cele două vârfuri de gamă ale companiei sud-coreene.

Exemplu: Magazin online din Italia ce-l listează pe GALAXY S8 Plus la 613.99 euro / aprox. 2801 lei. S8-ul fiind listat de către același shop la 2505 lei. Un articol pe un site tech internațional în aceeași linie, cu prețuri ajustate de către Amazon.

S-ar putea să avem o mișcare a Samsung spre a crește atractivitatea celor două modele, mai ales dacă zvonurile de aici sunt reale.

Dacă prinzi un preț bun la portare / prelungire de contract din partea unui operator de telecomunicații sau de pe un site internațional ce livrează și în România – Samsung GALAXY S8 și S8 Plus sunt printre cele mai complete telefoane Android lansate în 2017. Toate informațiile sunt prinse în cele două recenzii:

  1. Samsung GALAXY S8;
  2. Samsung GALAXY S8 Plus.

Cei ce doresc să prindă S8 și S8 Plus la un raport preț / specificații cât mai bun le-aș spune să aștepte. Cred că în aproximativ 3 – 4 săptămâni, reducerile de 100 – 150 euro ajung și în magazinele online autohtone. Știu, sunt optimist din fire. Aș spune că maxim în 1 lună – 1 lună și jumătate o să avem listat GALAXY S8 prin import oficial la sub 3000 lei, iar GALAXY S8 Plus ajunge sub pragul a 3400 – 3500 lei.

Ce pronostic aveți?

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.