Opinie

Am văzut multe știri în presa tech locală pentru Vivo X20 Plus UD. Chiar și colegul meu Cosmin a scris pe acest subiect. Totuși, relevanța pentru România merge spre zero absolut. 

De ce?

  1. Pentru că Vivo nu-l va aduce pe X2O Plus UD pe piața europeană. Există alternativa pentru cei mai curajoși în a-l cumpăra direct din China, dar lipsa garanției la un telefon de peste 500 dolari s-ar putea să fie aducă un no, no direct.
  2. Prețul este mare pentru specificațiile afișate – 565 dolari + TVA (display Super AMOLED de 6.43 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 660, 4 GB RAM + 128 GB stocare);
  3. Nu va funcționa cu orice folie de protecție pe ecranul de 6.43 inch. Mă rog, asta contează mai puțin;
  4. Nu știu câte aplicații bancare vor avea încredere în a lăsa aplicațiile dedicate să funcționeze cu tehnologia Synaptics de pe X20 Plus UD.

Ce este interesant la acest terminal?

Este primul ce vine cu senzor de amprentă, tehnologie pe care mă aștept să o regăsesc și pe alte telefoane mobile de la companii ce-și importă smartphone-urile și în țara noastră, pe canal oficial. Te-ai aștepta ca Samsung sau Apple să aducă astfel de inovații, dar uite că și companiile chinezești fără prezență globală sunt capabile de surprize plăcute.

Categorii: opinie

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.