Opinie

Am participat la un curs de blogging în care cunoscutul blogger Alexandru Negrea ne-a prezentat anumite informaţii generaliste necesare oricărui român ce doreşte să îşi creeze propriul blog. Nu pot spune că am învăţat foarte multe lucruri noi, însă am rămas în minte cu un sfat pe care ni l-a oferit şi anume că niciun blog care apreciază cu adevărat cititorii săi nu „cerşeşte” like-uri, follow-uri, subscribe-uri etc. fără a prezenta acestora câştigul pe care îl vor avea realizând acest lucru.

Următorul articol este realizat în nevoia de a vă răspunde atât vouă, celor ce urmăriți gadget.ro, cât şi viitorilor cititori, cum vă este de folos gadget.ro în social media şi de ce merităm atenția voastră.

Gadget.ro este prezent în acest moment în social media prin conturile dedicate de  Facebook, Twitter, Google+ şi Youtube, canale folosite în special pentru prezentarea şi promovarea articolelor apărute pe blog.

Pagina noastră de Facebook reprezintă o modalitate suplimentară de comunicare cu voi, prin care răspundem întrebărilor voastre (oferim sfaturi celor ce doresc să îşi achiziţioneze un gadget nou, vă clarificăm îndoielile cu privire la anumite informaţii din articolele scrise, purtăm discuţii bazate pe argumente pe diferite teme etc.). În plus, pe pagina noastră de Facebook postăm poze şi informaţii de natura IT&C ce nu apar pe blog.

facebook

Contul nostru de Twitter reprezintă o modalitate rapidă de a vă ţine la curent cu toate articolele noi apărute pe blog, dar şi de a promova alte informaţii de interes pentru voi postate de alte site-uri de profil sau bloggeri de specialitate.

twitter

Google+ este un site de socializare încă subdimensionat în România, foarte puţini români având cont. Pe contul nostru promovăm doar articolele apărute pe blog, deoarece încă nu avem o comunitate creată pe această platformă.

google plus

Canalul nostru de Youtube reprezintă pentru cititorii noştrii probabil cea mai importantă sursă de informare (după blogul în sine), deoarece aici sunt postate cele mai noi informaţii video: review-uri, unboxing-uri, hands-on-uri, diverse filmuleţe realizate cu device-urile primite la review-uri, prezentări evenimente, tragerile la sorţi pentru concursurile apărute pe blog etc. Aici puteţi găsi probabil cele mai clare şi la subiect informaţii despre toate gadget-urile prezentate.

youtube

Pe lângă cele menţionate mai sus, site-urile de socializare reprezintă modalitatea cea mai rapidă prin care puteţi afla că gadget.ro a fost updatat cu diverse articole de interes pentru voi: un nou review de gadget-uri, un nou review de aplicaţii, o nouă lansare, un nou prototip, un nou zvon, un nou top, o nouă recomandare etc.

Într-o lume aflată permanent în mişcare, puterea nu mai este reprezentată doar de informaţie. Astăzi, puterea este dată de rapiditatea cu care culegi şi procesezi această informaţie. Dacă vrei să afli primul astfel de date din lumea gadget-urilor, gadget.ro ar fi o sursă de pus în listă.

Dacă încă nu ne-ai dat like, follow sau subscribe, iar toate cele menţionate mai sus te-au convins că merităm aprecierea ta, te aşteptăm pe paginile noastre de Facebook, Twitter, Google+ şi Youtube.

Şi după cum spune Andi Moisescu, ne înclinăm…

Categorii: diverseopinie

Despre autor

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.