Tablete

Dell XPS 10 Tablet rulează Windows RT, iar Dell Latitude 10 mizează pe Windows 8 și procesor Intel. Aș zice că merge mai ales pe segmentul business, dar se încadrează fără probleme și la categoria consumer. Punctul său forte ar fi posibilitatea de a-i îndepărat bateria și a utiliza un acumulator cu 2 sau 4 celule.

Dell-Latitude-10 (1)

Specificații detaliate pentru Dell Latitude 10:

– display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1366×768 pixeli și protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass;

– procesor Intel Atom Z2760 la 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM la 800 MHz, până la 64 GB spațiu de stocare de tip SSD și 128 GB eMMC;

– Windows 8 sau Windows 8 Pro pe 32-bit;

– posibilitatea de a conecta un DVD-RW extern, Wi-Fi b/g/n, 1 x USB 2.0, cititor de carduri, jack de 3.5 mm, microUSB, miniHDMI;

– cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli;

– baterie cu 2 sau 4 celule, 10.5 mm grosime și greutate ce variază de la 658 gr. pentru acumulator cu 2 celule până la 820 gr. pentru baterie cu 4 celule.

Prețurile încep în SUA de la 499 dolari pentru varianta de bază.

Are un docking station cu ajutorul căruia poți avea tableta într-o poziție comodă, lucrezi pe ea și se încarcă în același timp + conectivitate mai mare, docking station-ul mai aduce câteva porturi.

Dell-Latitude-10 (7)

Designul ales merge direct în categoria business, linii simple, rezistență în timp, conectivitate maximă. Aș zice că Dell Latitude 10 este tableta cu care-ți faci treaba la serviciu, dar care acasă merge pentru întreaga familie pe partea de gaming, vizionat filme și galerii foto etc.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.