Telefoane Mobile

Huawei se află într-un proces avansat de dezvoltare și lansare a unui smartphone cu ecran pliabil. Au și obținut certificări pe anumite piețe pentru diferite combinații în ce privește numele pe care viitorul terminal îl va purta. 

  1. Smartphone-ul va fi încadrat în seria Mate;
  2. Denumirile probabile sunt Mate F, Mate Flex, Mate Flexi sau Mate Fold.

S-ar putea ca lansarea să fie programată pentru MWC 2019 din Barcelona. Este așteptat spre a fi în stocurile magazinelor din trimestrul 2 sau 3 din 2019 (aprilie – septembrie 2019), iar prețul aș face pariu că va trece de granița a 1000 euro chiar și în configurația de bază.

2019 pare a fi anul în care mai multe companii vor încerc marea cu degetul în această nișă nouă: smartphone pliabil. Intră în horă Samsung, Huawei, dar și alte companii mai mult sau mai puțin cunoscute.

Personal, cred că denumirea aleasă va fi Huawei Mate F (Flex ar aminti prea mult de seria LG G Flex). Dacă ar arăta precum în conceptul din imaginea de mai sus = hit instant, doar că în realitate va fi mult mai dubios (așa cum mi se par și primele prototipuri reale de smartphone-uri pliabile apărute în piață).

Sursa: AndroidHeadlines.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.