Telefoane Mobile

Huawei se află într-un proces avansat de dezvoltare și lansare a unui smartphone cu ecran pliabil. Au și obținut certificări pe anumite piețe pentru diferite combinații în ce privește numele pe care viitorul terminal îl va purta. 

  1. Smartphone-ul va fi încadrat în seria Mate;
  2. Denumirile probabile sunt Mate F, Mate Flex, Mate Flexi sau Mate Fold.

S-ar putea ca lansarea să fie programată pentru MWC 2019 din Barcelona. Este așteptat spre a fi în stocurile magazinelor din trimestrul 2 sau 3 din 2019 (aprilie – septembrie 2019), iar prețul aș face pariu că va trece de granița a 1000 euro chiar și în configurația de bază.

2019 pare a fi anul în care mai multe companii vor încerc marea cu degetul în această nișă nouă: smartphone pliabil. Intră în horă Samsung, Huawei, dar și alte companii mai mult sau mai puțin cunoscute.

Personal, cred că denumirea aleasă va fi Huawei Mate F (Flex ar aminti prea mult de seria LG G Flex). Dacă ar arăta precum în conceptul din imaginea de mai sus = hit instant, doar că în realitate va fi mult mai dubios (așa cum mi se par și primele prototipuri reale de smartphone-uri pliabile apărute în piață).

Sursa: AndroidHeadlines.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.