Telefoane Mobile

Redmi Note 7 este primul smartphone al subdiviziei  Redmi de la Xiaomi. Am fost deja corectat că i-am spus Xiaomi Redmi Note 7 și nu doar Redmi Note 7. 

Nu este o mișcare nouă și avem situații similare și la concurență:

  1. ZTE și Nubia;
  2. Oppo și Realme;
  3. Huawei și Honor.

Lei Jun este fondatorul Xiaomi și a dat mai multe detalii legate de poziționarea brandului Redmi. Interesant este că au ales în poziția de director general al Redmi pe Lu Weibing – fostul președinte al Gionee. Lu Weibing a primit și rolul de vicepreședinte al Xiaomi Group. Nu trebuie să-l încurcați pe Lu Weibing cu Liu Liron, fondatorul Gionee și cel ce a reușit performanța de a falimenta compania ce la un moment dat era un jucător de seamă pe piața de telefoane mobile. Lei Jun a declarat că de doi ani încearcă să-l atragă în organigrama Xiaomi pe Lu Weibing.

Care este poziționarea noului brand Redmi?

  • ținta este să ofere cel mai bun raport preț / specificații din piață;
  • focusul va fi pe comerțul online și atragerea de vânzări de pe internet.

Brandul Mi va fi rezervat pentru telefoane mobile din categoria premium. Lei Jun a specificat că se pregătește lansarea unui vârf de lance sub brandul Redmi – un produs de tip flagship cu preț de 370 dolari.

Sursa: Gizmochina.com

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.