Retelistica

AKTA oferă servicii de telefonie mobilă printr-un parteneriat încheiat cu Telekom. La momentul respectiv nu am găsit detalii legate de abonamentele propriu-zise, dar între timp au animat pagina dedicată de pe website. 

Abonamentul de bază este de 2 euro și sunt două variante:

  1. Abonament fără roaming;
  2. Abonament cu roaming la pachet.

La abonamentul fără roaming pot fi aduse mai multe opțiuni, iar la cel cu roaming nu sunt opțiuni (plătești fiecare resursă consumată – minute, SMS-uri, trafic de date).

Important de precizat – în cei 2 euro sunt prinse minute în rețelele AKTA pe fix și mobil. Nu am găsit detalii legate de minutele respective, pentru beneficii naționale trebuie activate opțiunile.

Opțiunile pentru abonamentele AKTA fără roaming:

  1. 60 minute naționale – 2 euro pe lună;
  2. 60 minute internaționale în UE fix și SUA, Canada fix și mobil – 4 euro pe lună;
  3. 500 MB trafic de date – 5 euro pe lună.

Tarifele pentru servicii utilizate în roaming SEE ( UE, Islanda, Liechtenstein și Norvegia):

Sunt și două telefoane mobile listate pe pagina AKTA:

Feature phone – Alcatel 1016D la 79.99 lei;

Smartphone – Lenovo A1000M la 259.9 lei (telefon cu Android 5.1 Lollipop și conectivitate 3G).

Abonamentele de telefonie mobilă ale AKTA sosesc strict la pachet cu alte servicii (televiziune, internet fix etc). Rețeaua AKTA cuprinde peste 3000 de localități din 35 de județe, în special în mediu rural.

Spre comparație, Digi Mobil la abonamentul Optim 2 – 1.92 euro pe lună aduce NELIMITAT minute în rețeaua Digi, 200 minute naționale și internaționale, 5 GB în rețeaua 3G și 50 GB în rețeaua 4G.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.