Foto si Video

F64 s-a implicat într-un proiect editorial ce s-a finalizat prin apariția unui dicționar. Titlul ales mi se pare suficient de explicativ: Dicționar ilustrat de termeni fotografici.

Echipa ce s-a ocupat de redactarea sa este formată din:

1. Andrei Zincenco – ideea acestui dicționar îi aparține, fondator al FOTO4all;

2. Cristina Țintă – redactor șef al revistei online de fotografie FOTO4all;

3. Miluță Flueraș – fotograf de concert cunoscut în România, munca sa poate fi văzută pe metalhead.ro și bestmusic.ro;

4. Ana Neacșa – pasionată de fotografie;

5. Andrei Baciu – doctor în literatură și profesor, multe din fotografiile sale au ajuns în paginile revistelor printate și online;

6. Marcel State – pasionat de fotografie.

Sunt peste 170 de termeni fotografici prezentați în Dicționar și fiecare termen are parte și de o imagine explicativă. Pe principul că o imagine suplinește și 1000 de cuvinte.

Declarație oficială:

Susținem cu  încredere acest proiect și avem convingerea că va fi întâmpinat cu entuziasm de către pasionații de fotografie, dornici și atenți mereu să învețe și să își perfecționeze abilitățile. Este instrumentul care ne-ar fi ajutat foarte mult atunci când ne-am apucat de fotografie și este o realizare să îl putem oferi  noilor generații.” a declarat Marian Alecsiu, Fondator F64.

Preț – 35 lei și disponibil la F64, diverse librării și în magazinele online de carte.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.