Diverse

Prin 2012 Disney a semnat o înţelegere cu Netflix pentru a-i oferi în exclusivitate filme producţie proprie, iar în acest moment pe platforma de streaming există titluri celebre precum Star Wars Anthology: Rogue One sau Zootopia.

Se pare că Disney va renunţa la această colaborare din 2019 şi îşi va face propriul serviciu de streaming în regim video on demand. Pentru a atrage cât mai mulţi utilizatori, Disney promite producţii noi de mare amploare precum Toy Story 4, o nouă versiune Frozen, dar şi unele sub umbrela Marvel.

Serviciul de streaming Disney nu se va limita doar la producţii proprii, ci va transmite şi alte exclusivităţi precum evenimente sportive prin intermediul ESPN. Pentru început noul proiect Disney va putea fi utilizat doar în Statele Unite ale Americii, urmând ca ulterior în funcţie de evoluţia sa să fie adus şi în alte ţări.

Sursa: gadgetzone.ro
Categorii: diverse

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Rebelulll

  Disney in urma cu, cativa ani = animatie de calitate
  Disney in 2017 = animatie pe cale de disparitie, multe seriale de cacao cu cantareti unde actiunea se petrece prin scoli. Cand vine varu-meu pe la mine nu mai am ce desene misto sa ii pun.

  • Lucian Amarandei

   Pune orice desen pana in 2008-2009. Sau desenele din copilarie. Gasesti daca cauti atent. Legate de seriale asa este….nimic nou, original si nici o chimie intre actori.

 • Pingback: Disney îşi face propriul serviciu de streaming şi renunţă la colaborarea cu Netflix din 2019 - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Bulgaru Marius-Cătălin

  Alt serviciu de streaming separat? Alti bani ceruti? Pai si se mai plang ca pirateria este la putere.. De unde atatia bani, pentru atatea servicii, doar ca sa vezi un serial sau un film?

  • Black_Ps’

   Muncești si vezi filme 😂

  • Bulgaru Marius-Cătălin

   Sau mai bine pastrezi banii.

  • Black_Ps’

   Normal