Diverse

Ne apropiem uşor, uşor de luna noiembrie, deci ne pregătim pentru Black Friday 2018. Primele informaţii le avem deja de la eMAG, cel mai mare retailer online din România.

Prin vocea lui Iulian Stanciu, directorul general al grupului, aflăm că eMAG va organiza Black Friday 2018 în data de 16 noiembrie. “Vom organiza Black Friday pe 16 noiembrie. Am ales această dată pentru că vrem să avem timp până la minivacanţa de 30 noiembrie / 1 decembrie să livrăm absolut tot.”

Black Friday 2018 va ţine la eMAG o singură zi, la fel ca în fiecare an. “Black Friday va fi o singură zi. Ne-am uitat la trendul din piaţă, de a organiza Black Friday de primăvara devreme, târzie, de vară. Am văzut că au fost mai multe Black Friday. Vrem să fie o zi şi pentru că în momentul în care vrei să faci reduceri care să bată tot, nu ai cum să le dai 3 luni din 12, le dai o singură dată”.

Tot din luna noiembrie eMAG va lansa în Bucureşti o reţea de automate de livrare. În primă fază aici se vor putea livra coletele plătite online cu cardul, urmând ca într-un viitor nu foarte îndepărtat să se implementeze şi plata cu cardul direct la automat. Până la sfârşitul lui 2018 în Bucureşti se vor monta 100 de automate , urmând ca în 2019 acest proiect să se extindă la nivel naţional.

Sursa: zf.ro
Categorii: retail

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.