Software

eMAG este cel mai mare magazin online din țara noastră, iar prin eMAG Pay vor să devină și procesator de plăți. Soluția urmează a fi oferită și către alte magazine online & platforme. 

Trebuie să ai un cont înregistrat pe eMAG și vei putea să-ți plătești cumpărăturile prin acest serviciu. Este interesant cum vor să acopere și acest spațiu, asta după ce au intrat în acționariatul Sameday Courier – 84.6%.

eMAG are în spate Dante International (acționariat format din Naspers și Iulian Stanciu cu sub 23%). Culmea este că Naspers se află și în spatele unui alt procesator de plăți cu prezență globală și locală – PayU (16 state de pe 4 continente).

eMAG Pay și PayU vor lupta pe aceeași nișă. Presupun că plățile cu cardul încep să prindă din ce în ce mai puternic și pe plan local, iar eMAG printr-o soluție de gen încearcă să internalizeze comisioanele.

Sursa: Profit.ro
Categorii: software
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.