Software

eMAG este cel mai mare magazin online din țara noastră, iar prin eMAG Pay vor să devină și procesator de plăți. Soluția urmează a fi oferită și către alte magazine online & platforme. 

Trebuie să ai un cont înregistrat pe eMAG și vei putea să-ți plătești cumpărăturile prin acest serviciu. Este interesant cum vor să acopere și acest spațiu, asta după ce au intrat în acționariatul Sameday Courier – 84.6%.

eMAG are în spate Dante International (acționariat format din Naspers și Iulian Stanciu cu sub 23%). Culmea este că Naspers se află și în spatele unui alt procesator de plăți cu prezență globală și locală – PayU (16 state de pe 4 continente).

eMAG Pay și PayU vor lupta pe aceeași nișă. Presupun că plățile cu cardul încep să prindă din ce în ce mai puternic și pe plan local, iar eMAG printr-o soluție de gen încearcă să internalizeze comisioanele.

Sursa: Profit.ro
Categorii: software
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.