Diverse

eMAG este cel mai mare magazin online și de-a lungul ediției de Black Friday pe 2014 cât și la aniversarea celor 13 ani de existență a reușit să fie în atenția tuturor. Vin sărbătorile de iarnă și au gândit o aplicație în spatele acestui link – http://www.emag.ro/eMAGIA/.

Moș Crăciun te întâmpină cu un scurt mesaj și te invită să te loghezi cu contul de Facebook ca să vezi ce cadou meriți. Trebuie să dai accept ca eMAGIA Crăciunului să acceseze câteva date din spatele profilului tău de Facebook, în special partea de fotografii. Este amuzant cum sunt selectate trei imagini, iar Moș Crăciunul emite câte o opinie legată de fiecare. Vă dați seama că răspunsurile sunt presetate, dar destul de diversificate.

Mi-a făcut și o recomandare la final:  Nikon D3200 la 1597 lei, DSRL din categoria entry-level. Îți permite să faci share rapid la selecția făcută de aplicația eMAG. La a doua selecție mi-a recomandat o mașină LEGO, 73.59 lei. Exact ce căutam pentru fiul meu de Crăciun.

Voi ce recomandări ați primit din partea eMAGIA?

Avem și un concurs alături de eMAG, iar premiul este o tabletă iPad Mini de 16 GB.

iPad-Mini

Regulamentul concursului este destul de simplu.

  1. Perioada de desfășurare: 18 – 22 decembrie până la 23.59.
  2. Postați un comentariu în cadrul acestui articol cu o imagine de tip screenshot / captură de ecran cu cadourile pe care aplicația eMAGIA Crăciunului vi le-a recomandat. La sfârșit v-aș ruga să vă notați numele și prenumele.
  3. Tragerea la sorți se face pe 23 decembrie, prin Random.org.

Mult succes.

Update: Am făcut tragerea la sorți cu Random.org și a cîștigat Ghioci Ciprian cu comentariul nr. 215. Mai multe detalii în materialul video.

Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.