Foto si Video

Evolio și-a mărit portofoliul de camere video de acțiune prin iSmart Ultra – vârful său de gamă la momentul actual. 

Specificații cheie pentru Evolio iSmart Ultra:

  • display de 2 inch;
  • senzor CMOS Panasonic 34110 de 12 Megapixeli, realizează 3 fotografii pe secundă, 15 fotografii în 4 secunde sau 30 de imagini în 8 secunde;
  • procesor Ambarella A12, baterie de 1050 mAh ce ar oferi autonomie pentru 90 minute de filmare;
  • filmează 4k cu 30 fps, 1080p cu 120 fps și 720p cu 240 fps pentru secvențe slow-motion;
  • Wi-Fi, microUSB și HDMI;
  • compatibilă cu sistemele de operare Android, iOS, Windows, MacOS și Linux.

Preț recomandat – 799 lei, iar în magazinul online al Evolio până pe 20 noiembrie costă 559 lei. În pachet sunt și o sumedenie de accesorii pentru utilizarea sub apă, pe bicicletă, motocicletă, mașină + alimentator și cablu pe microUSB.

Declarație oficială:

Piața camerelor video în noiembrie 2016 aproape că s-a dublat comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Prețurile acestor  dispozitive au înregistrat însă o scadere, reducerea fiind de aproximativ 35 de procente. În acest context, dar și din dorința de a ne extinde portofoliul pe segmentul action camera, am mizat foarte mult pe calitatea și performanța componentelor hardware, dar și pe atribuirea unor funcționalități excepționale noului produs iSmart Ultra. Astfel a rezultat o cameră de acțiune revoluționară, pe care am echipat-o cu senzor optic Panasonic de 12MP și cu unul din cele mai noi și mai puternice procesoare de codare video Ambarella. Filmările și fotografiile au o luminozitate și o claritate sporită, și sunt redate de iSmart Ultra la o calitate profesională de excepție, putând satisface cerințele chiar și celor mai pretențioși utilizatori. ” – declară Liviu Nistoran, Fondator Evolio.

Categorii: foto-video

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.